Choice Layout:

Филтриране по

Куриери

Куриер Спиди
Куриер Еконт

Active filters

Бебешки вани

Позволяваме си да сме толкова категорични, не само защото имаме над 200 варианта за бебешка вана. Всеки един от тях е уникален, има особености, които могат да се харесат на едни родители или на други. Започваме с модели за малко над 10 лева и завършваме с предложения за бебешка вана, която е комбинирана с шкафове за повиване и сгъваема стойка. Човек може лесно да се изгуби сред толкова много оферти. Ето защо ви препоръчваме да се свържете с наш консултант, когато избирате вашата бебешка вана. Той ще ви представи в най-подробен детайл всеки един наш вариант и ще ви препоръча най-подходящия за вас и вашия бюджет.

Портфолиото ни от модели за бебешка вана стартира от анатомично оформени, които са в разнообразни нежни цветове и имат отделение за поставяне на принадлежности по време на къпане. Независимо дали вие много ще си харесвате избраната от вас бебешка вана, малкото съкровище може съвсем да не е фен на къпането. Поне в началото. Постепенно децата свикват и не след дълго усмивка грейва върху лицата им, докато се чипкат. Трябва малко настоятелност от ваша страна, поне първите пъти.

Във високия ценови сегмент всяка бебешка вана предлага и допълнителни екстри, с които да ви бъде допълнително полезна и удобна. На първо място – стойката. Ако нямате подходяща голяма и равна повърхност, върху която да поставите ваната, то вариантите със стойка ще ви бъдат от полза. Някои от тях са сгъваеми. Те спестяват още място, като помещават в себе си и подложки за повиване с ограничители, както и друга бебешка вана, която е подходяща за по-голяма възраст.

Освен бебешка вана предлагаме и минибасейн за къпане. В него детенцето седи върху анатомично оформена седалка. Басейнът е икономична откъм вода и в същото време забавна опция за всекидневното къпане. 

Бебешка Вана на Достъпни Цени

Бебешки вани