Бебешки вани

Позволяваме си да сме толкова категорични, не само защото имаме над 200 варианта за бебешка вана. Всеки един от тях е уникален, има особености, които могат да се харесат на едни родители или на други. Започваме с модели за малко над 10 лева и завършваме с предложения за бебешка вана, която е комбинирана с шкафове за повиване и сгъваема стойка. Човек може лесно да се изгуби сред толкова много оферти. Ето защо ви препоръчваме да се свържете с наш консултант, когато избирате вашата бебешка вана. Той ще ви представи в най-подробен детайл всеки един наш вариант и ще ви препоръча най-подходящия за вас и вашия бюджет.

Портфолиото ни от модели за бебешка вана стартира от анатомично оформени, които са в разнообразни нежни цветове и имат отделение за поставяне на принадлежности по време на къпане. Независимо дали вие много ще си харесвате избраната от вас бебешка вана, малкото съкровище може съвсем да не е фен на къпането. Поне в началото. Постепенно децата свикват и не след дълго усмивка грейва върху лицата им, докато се чипкат. Трябва малко настоятелност от ваша страна, поне първите пъти.

Във високия ценови сегмент всяка бебешка вана предлага и допълнителни екстри, с които да ви бъде допълнително полезна и удобна. На първо място – стойката. Ако нямате подходяща голяма и равна повърхност, върху която да поставите ваната, то вариантите със стойка ще ви бъдат от полза. Някои от тях са сгъваеми. Те спестяват още място, като помещават в себе си и подложки за повиване с ограничители, както и друга бебешка вана, която е подходяща за по-голяма възраст.

Освен бебешка вана предлагаме и минибасейн за къпане. В него детенцето седи върху анатомично оформена седалка. Басейнът е икономична откъм вода и в същото време забавна опция за всекидневното къпане. 

Cangaroo - Вана Basic син
Наличен
Тегло: 1.30
Срок на доставка: 1-3 работни дни
19,00 лв.
Cangaroo - Вана Basic розов
Наличен
Тегло: 1.30
Срок на доставка: 1-3 работни дни
19,00 лв.