Столчета за хранене

Можете спокойно да отделите един следобед, за да разгледате портфолиото ни, преливащо от модели на столче за хранене. Различните детски столчета в него притежават различни характеристики и са подходящи за сладки съкровища с различен размер. Вариантите от високия ценови клас могат да се ползват до късна детска възраст. Когато си изберете столче за хранене, можете да се запознаете с нашите малки океани от проходилки, прегради за легло, бебефони и всичко останало, което е нужно като оборудване на детска стая.

Видове столчета за хранене

Базисните детски столчета се поставят върху стандартните  столове за хранене на възрастни. Те се отличават с лекото си тегло, голямата си мобилност и удобство. Със сигурност проверете диапазона от килограми, за които всяко едно столче за хранене е подходящо. Този модели предполагат винаги един свободен стол в домакинството. Имайте го предвид, когато избирате детски столчета.

Класическият модел столче за хранене има възможността да регулираа своите седалка и облегалка, за да се адаптират към вашето дете и неговите килограми. В най-честия случай повърхността на таблата е от почистващ се материал, а облицовката на повечето модели столче за хранене може да се пере. Това предоставя улеснение за родителите. Друго удобство, което предлагат класическите детски столчета, са колелцата със застопоряване. Благодарение на тях можете да храните вашето детенце във всяка стая и да го премествате лесно и бързо от едно помещение в друго.

Високият ценови сегмент детски столчета може да се ползва в максимално широк диапазон от килограми и години. Имаме модели, които достигат 90 килограма на ползвателя. Те имат вграден предпазен колан и най често столче за хранене от сегмент клас може да има допълнителни предназначения – като шезлонг или за игра.