Кутии за храна

Как да изберем кутия за храна за ученика?

Когато избираме кутии за храна, всъщност избираме много повече.
Те не само ще транспортират и съхранят обяда или леката закуска на вашето дете.
Те ще го отличат на фона на неговите съученици. Ще изразят личния му стил и предпочитания. Любими герои или пък сладки котенца – нашите кутии са храна си имат всичко. Предлагаме и раници за обяд, ако детето ще остава и на занималня. В detence.bg ще откриете безброй полезни неща за отглеждането на вашето дете от първите му дни у дома след изписването до последните ученически години.

Видове кутии за хранене

Няма нужда да изброяваме всички възможни модели кутии за храна, които предоставяме. Сами си направете сметка, щом в богатото си портфолио имаме модел с емблемата на Lamborghini и бутилка, която е с емблемата на футболен клуб Barcelona. За момичетата пък имаме кутии за храна с всевъзможни герои от анимационни филми. Няма как да пропуснем и моделите със сладки животинки, най-вече, котенца.

Освен десетки варианти на кутии за храна предоставяме и бутилки с вътрешна сламка,
както и чанти за обяд. С тяхна помощ вие можете да спретнете свежо угощение на вашия мъник. Джобчетата могат да се ползват за прибори или пък други полезни предмети, които ще са от помощ на вашето дете. Когато избирате кутии за храна, мислете и за тяхното удобство след училище. Има модели, които могат да бъдат почиствани в миялна, както и такива, които стават за притопляне в микровълнова фурна.

Да изберем кутии за храна е само първата стъпка от подготовката на ученика за неговия учебен ден. От detence.bg можете да поръчате всичко, необходимо на отличния ученик.
Раници, тетрадки, папки и химикалки и тн. Всички наши продукти са на изгодни цени. Проверявайте регулярно и секцията ни за нови предложения, за да сте винаги в час! 

Cangaroo - Чанта за обяд Aurora
Наличен
Производител: Cangaroo Тегло: 0.63 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
29,00 лв.
Бутилка Lassig Adventure 460 мл
Наличен
Производител: LASSIG Срок на доставка: 1-3 работни дни
32,90 лв.
Бутилка за вода My Little Friend
Последна наличност
Производител: St.Majewski Срок на доставка: 1-3 работни дни
6,50 лв.
Шише Cerda Star Wars 2600001015
Наличен
Производител: Cerda Срок на доставка: 1-3 работни дни
14,90 лв.
Ars Una - Бутилка 650 мл (916)19
Наличен
Производител: Ars una
Срок на доставка: 1-3 работни дни
29,00 лв.