Колички за кукли

Да, при наличието на всякакви интерактивни играчки много често забравяме за голямата сила, която имат (не)обикновените детски кукли. Лишени от бутони и звуци, те оставят играта в ръцете на вашето дете и неговото въображение. Разбира се, за целта някои от тях разполагат с ръчно изписани очи, коса която може да се мие с шампоан и дори има аромат на ванилия.
Да, класическите детски кукли не са това, което бяха. И в същото време те си остават същите – царици на детските играчки от векове.

В detence.bg Ще откриете детски кукли от всякакъв ценови диапазон. Така можем да бъдем сигурни, че имаме предложение за какъвто и да е бюджет. Независимо дали ще направите малък жест под формата на подарък за гостуване на нови приятели или ще възнаградите своето съкровище за неговото послушание в игрите и думите. Всички детски кукли, които предлагаме в тази секция на нашия онлайн магазин, са с високо качество на изработката и имат силата да бъдат първите най-добри приятелки на вашата малка дама. Без модерни екстри и бутони, те говорят с гласа на вашето дете и го стимулират да вдъхва живот, да си представя ситуации. Отговори и въпроси. Нашите детски кукли са безценни за развитието на детето по неговия път към емоционалното съзряване.

Високият ценови сегмент в портфолиото от детски кукли на detence.bg граничи с ювелирна изработка. В него ще откриете ръчно изрисувани кукли с безпрецедентна красота, която ще смае и детето, и вас самите. Косата на тези детски кукли също заслужава специално внимание. Тя може да се разресва, а на някои модели може дори да бъде мита с шампоан.

Разгледайте представените детски кукли и се потопете в приказния свят на едно вечно детско забавление. Открийте красотата и обаянието на класическите кукли – вечните царици на детските играчки.

Baby Born - Количка за кукла
Наличен
Производител: Zapf creation Срок на доставка: 1-3 работни дни
109,90 лв.