Хавлии и комплекти за баня

Когато избирате детски или бебешки хавлии, е добре да се ориентирате към тези със 100% памук. В последно време още един материал започва да печели все повече и повече популярност. Той е природен, притежава естествени дрениращи функции и може да се похвали с чудесни терморегулиращи свойства. Тази материя е бамбукът и много производители на детски, а и бебешки хавлии, залагат на неговите качества. В портфолиото на онлайн магазин detence.bg ще откриете модели и от двете материи. Предлагаме разнообразие от цветове, бродерии и варианти, така че да можете да откриете точно тази хавлийка, която ви е най- на сърце.

Имайки предвид че едни бебешки хавлии са задължителни в списъка на бъдещите родители, винаги можете да проверявате секцията, предназначена за нови оферти.
Родителите трябва да знаят, че една никога не е достатъчна, когато се появи малкото съкровище. Затова е добре да се заредят с няколко бебешки хавлии и да ги „въртят“. След като една бъде нацапана, хавлията трябва да бъде изпрана и изгладена, а това отнема време.

Освен бебешки хавлии в detence.bg ще откриете и сладки халатчета за поотраснали деца или пък такива, които са в комплект с буйки. Друга алтернатива, а може би нужно допълнение към вашите бебешки хавлии, е пончото. То топли най-важната част от тялото, която трябва да бъде подсушена – главата. В същото време позволява голяма свобода на движение. Някои деца просто не могат да бъдат усмирени и такъв тип дрешка е изключително подходяща за тях.

Независимо каква материя за вашия комплект от бебешки хавлии подберете – памук или бамбук – вие ще се радвате на перфектно качество на изработка и много изгодни цени. Online магазин detence.bg има мисия да бъде от помощ на всяко едно българско семейство в приключението, наречено отглеждане на деца. Ето защо при нас ще откриете и промоционални предложения.

Тривка Babyono 167/02
Наличен
Срок на доставка: 1-3 работни дни
4,90 лв.