Списък или грид:

Филтриране по

Марка

Марка

Цена

Цена

  • 10,00 лв. - 63,00 лв.

Куриери
Куриер Спиди
Куриер Еконт

Активни филтри

 
Обувки

Онлайн магазин detence.bg може да ви помогне във всеки един аспект от отглеждането на вашето малко съкровище. Играчки, ученически пособия, козметика, басейни,
та дори и детски обувки. С тях вашето мъниче ще стъпва уверено към поредното приключение, ще открива нови светове по време на пикник или пък ще „дава най-добро време“, докато кара колело в парка. Предлаганите от нас детски обувки са удобни са детето благодарение на интелигентен дизайн. В същото време те са много удобни и за родителите – благодарение на изключително изгодна цена. Още изгодни предложения можете да откриете в специалната ни секция за промоции.

В избора си на детски обувки сме се постарали да изберем модели, които имат модерен дизайн и не просто хващат окото. Те направо обират овациите навсякъде, където гастролира прекрасното ви същество. В уникалната ни селекция от детски обувки, която сме подготвили специално за вас ще откриете модели в свежи цветове, дънков ефект, както и микс от няколко цвята. Няма съмнение, че нашите детски обувки отговарят на всички стандарти за качество.

Освен високо качество предлаганите от нас детски обувки имат и дишаща
и антибактериална стелка. Подметката е много здрава и изключително лека. Това осигурява голям комфорт на детето ви по време на физическа активност или пък просто при разходка в мола. Разгледайте моделите на обувчици и се информирайте за наличните размери от тяхното описание. Ако пък искате да се запознаете с новите предложения на detence.bg, можете да ги видите в тази секция.

Обувки на Ниски Цени | Detence.bg

Обувки