Бебешки музикални играчки

Онлайн магазин detence.bg разполага с цял симфоничен оркестър от музикални играчки. И не става въпрос само за забавни, а и за образователни и дори приспивни. Както много добре знаете, имаме цяла вселена от детски играчки, но музикалните са ни сред най-любимите. Ето защо при нас ще откриете различни музикални инструменти и всякакви, издаващи забавни звуци, музикални играчки. И тъй като предложенията ни са толкова много, си имаме и консултанти, които могат по всяко време да ви дадат полезна допълнителна информация за всяка конкретна играчка. Свържете се с тях, за да направите възможно най-информиран избор.

Симфонията от музикални играчки в detence.bg започва с класиката – плюшени фигурки, които издават звуци. Някои от тях дори светят. Разбира се, има и интерактивни, мобилни варианти, които са с любим анимационен герой. Следват всякакви предмети от бита, които са преформулирани като музикални играчки. Живеем в технологична ера и няма как да няма компютри или телефони, които издават весели звуци.

Нашите музикални играчки не носят само забава, те могат да помогнат на вашето съкровище при първите му стъпки в развитието на неговия музикален слух, а защо не и музикални умения. Имаме малки саксофони, тромпети, пиана, ксилофони.
Тези музикални играчки свирят досущ като истински инструменти и доставят на децата огромно удоволствие.

Портфолиото ни от музикални играчки нямаше да е пълно, ако не предлагахме
и музикални играчки за възрастни. Имаме предвид тези, които приспиват децата или най-малкото ги успокояват. За да бъдат максимално адекватен заместител,
те имат специални сензори, които ги активират, когато чуят нервен плач или някакъв друг недоволен звук от нашето мъниче.

И тъй като много добре знаем, че да отглеждат дете си е истинско приключение, за да не кажем изпитание за нервите и бюджета, ние имаме специална секция за намалени предложения.

Bontempi - Дървен ксилофон
Наличен
Производител: Bontempi Срок на доставка: 1-3 работни дни
39,90 лв.
Bontempi - Бебешки синтезатор
Последна наличност
Производител: Bontempi Срок на доставка: 1-3 работни дни
18,90 лв.
Bontempi - Бебешко дайре
Наличен
Производител: Bontempi Срок на доставка: 1-3 работни дни
24,90 лв.
Bontempi - Бебешки фенер
Последна наличност
Производител: Bontempi Срок на доставка: 1-3 работни дни
18,90 лв.