ДЕТСКИ ИГРАЧКИ

Няма да е пресилено, ако предположим, че наскоро не сте попадали на по-голямо разнообразие от детски играчки. На всичкото отгоре портфолиото ни със забавления за деца расте непрекъснато. Лесно можете да установите това, ако посещавате редовно нашата секция за нови предложения.

Достатъчно е самото изброяване на категориите, в които сме подредили като в чекмеджета истинското цунами от детски играчки. Важното е, че можете да разчитате на нашите продукти от най-ранна, бебешка, възраст. За след това имаме дървени, плюшени и интерактивни забавления. Не сме забравили, че има детски играчки, които освен искрено забавление носят в себе си и образователен елемент. За десерт имаме още два вида детски играчки – такива, които се рекламират усилено по телевизията
и които автоматично стават любимци на вашите мъници и такива, които са от популярни анимации. Те пък са фаворити както на деца, така и на големи хора. Спондж Боб и миньоните са класическите примери. Ние добавяме и Маша и Мечока.

Освен че предлагаме всякакъв вид детски играчки, ние предоставяме и къщички и палатки за игра. Благодарение на тях вашето дете има сигурно и комфортно място, където да остави фантазията му да расте необезпокоявана. Те са перфектно място за игра с най-добрия приятел или пък братче и сестриче.

Други интересни сетове от детски играчки са музикалните инструменти. Макар предназначени за деца, те са напълно функционални и могат да се ползват както от деца, които искат да развият своя музикален слух, така и от малчугани, занимаващи се активно с музика. Разбира се, разполагаме и с детски играчки, предназначени за малките творчески натури и тяхното нестихващо желание за себеизразяване. Бъдещи художници и декоратори могат да се възползват от нашите предложения за детско творчество. А всички родители могат да се възползват от специалните ни промоционални оферти.

Papo - Фигурка Bee 50256
Наличен
Производител: Papo
 
Тегло: 

Срок на доставка: 1-3 работни дни
15,90 лв.
Bburago - Bugatti Chiron Sport 0931434
Наличен
Производител: Bburago Срок на доставка: 1-3 работни дни
93,90 лв.
Bburago - Jaguar'E'Coupe (1961) 0931426
Наличен
Производител: Bburago Срок на доставка: 1-3 работни дни
79,90 лв.