Проходилки

Изборът на проходилка за бебе трябва да бъде внимателен и да съобрази много неща.
Повечето модели са подходящи за бебета на възраст над шест месеца, но приликите свършват дотук. Всяка една проходилка за бебе в портфолиото ни може да се похвали с уникален сет от забавление, цвят и възможности. Освен проходилки в detence.bg ще откриете всякакви други полезни пособия за развитието на вашето сладко бебенце, както и техника, с която да го държите под око или поне под ухо – нашите бебефони. Или пък материал, с който да увековечите ръчичката му на 1 месец, или пък шезлонг, в който да го забавлявате.

Нашият магазин се стреми да бъде максимално удобен и полезен на родителите в малкото сладко изпитание, в което те се намират. Ето защо можете да поръчате избраната от вас проходилка за бебе по телефона. Така си спестявате всякакъв род попълване на досадни регистрационни форми. Освен това предоставяме продуктите ни на максимално комфортни цени. И не спираме дотук. В detence.bg можете да се възползвате и от сериозни промоционални предложения за проходилка за бебе. Да, от онези, на които не можете да откажете.

Независимо дали проходилка за бебе или друг артикул, който ще ви бъде нужен за отглеждането на сладкия малчуган, всички наши продукти отговарят на високи критерии за качество. В същото време ние се стараем да осигурим широк диапазон от цени за проходилка за бебе, за да могат клиентите ни да се оборудват с нужното, независимо каква сума са отделили. Много добре знаем, че отглеждането на сладко съкровище може да струва цяло състояние.

Сред моделите проходилка за бебе в нашия сайт ще откриете варианти с музикални ефекти, такива, които се бутат. Имаме дори модели, които стават и за бутане, и за седене в тях.
Разгледайте портфолиото и следете за нови предложения.

Moni - Проходилка Jungle fun сив
Наличен
Производител: Moni Тегло: 3.75 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
79,00 лв.
Moni - Проходилка Jungle fun син
Наличен
Производител: Moni Тегло: 3.75 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
79,00 лв.