Плащане, Доставка и Връщане на продукт

ВАЖНО: 

1. След направена поръчка наш консултант ще се свърже с вас по телефона!!! За уточнение на детайлите (ден за доставка, потвърждение на количество и наличност) Поръчката на клиент, с който не сме успели да се свържем поради грешен телефон или неотговаряне на обаждане автоматично става със статус "задържана" и няма да бъде изпратена, докато не се свържем с него.

2. Детенце ЕООД съветва всички свой клиенти които искат да заплатят с карта, предварително да се свържат с нас на тел: 0878 78 37 97 за потвърждение на наличността.

Доставка:

Детенце ЕООД работи с куриерски фирми:Спиди АД, Еконт Експрес и Интерлогистика! Ако искате вашата поръчка да бъде изпратена до офис на Еконт или Спиди - моля напишете в го в забележката, към поръчката ! Ако държите да го изпратим с друга куриерска фирма - цената за доставка ще бъде изцяло за ваша сметка по съответната ценова листа на куриерската фирма.

Доставка до офис на Еконт - 6.90лв(с изключение на описаните по долу случаи)

Доставка до офис на Спиди за страната- 5.90лв(с изключение на описаните по долу случаи)

Срок на доставка:  Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни! 

Цени за доставка!

Условия за безплатна доставка

Зона: гр. София - При покупка на стоки, на стойност над 99.99 лв(с изключение на описаните по-долу случаи)

Зона: Извън София: При покупка на стоки, на стойност над 199.99 лв ( с изключение на описаните по-долу случаи)

Стандартна цена за доставка:

Зона: гр. София:

Доставка до адрес 6.90лв

Доставка до офис Спиди 5.90лв

Доставка до Офис Еконт 6.90лв

За поръчки над 99.99лв безплатната доставка е валидна само до адрес на клиента, ако клиента желае да получи пратката си от офис на куриерска фирма ще му бъде начислена стандартната такса за доставка.

Зона: извън София:

Доставка до адрес 6.90лв

Доставка до офис Спиди 5.90лв

Доставка до Офис Еконт 6.90лв

За всички тежки и обемисти стоки, цената на доставка е преизчислена и вие ще я видите в момента на вашата поръчка!!! 

За тежки и обемисти стоки, които са с цена за доставка различна от стандартната се смятат - детски креватчета, скринове, гардероби, шкафове, батути, креватче-люлка, пързалки, градински люлки и някой модели градински къщички.

Валидна поръчка! За да направите валидна поръчка, е необходимо стойността на поръчаните артикули да бъде минимум 9.99лв. Ако решите да поръчате нещо под тази стойност, моля обадете се на телефон 0878 78 37 25 и там наш колега ще приеме поръчката ви. Цената за доставка на такава поръчка е 6лв, независимо дали в зона София или зона извън София.

Връщане и замяна на продукти. Отказване на поръчка.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Изцяло съобразен с българското законодатеслтво, онлайн магазин www.detence.bg ви дава абсолютното право да върнете продукт в срок от 14 дни, като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид - опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна.

 1. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване.
 2. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
 3. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
 4. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.
 5. При отказ на поръчка в момента на получаването след преглед на стоката, транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки освен ако стоката не е повредена или сме изпратили грешен артикул.
 6. Детенце ЕООД съветва всички свой клиенти при получаване на пратката да се възползват от опцията преглед и ако има дефект на пратката да се свържат незабавно с нас или да попълнят протокол за рекламация, който куриера е длъжен да предостави. 

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор , като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена. 

В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Ако има дефект или някакъв проблем в продукта - моля свържете се с нас, за да решим кое ще е най удачното решение -размяна на продукта или връщане на заплатената сума.

Онлайн покупка:

 1. Регистрирате се като клиент
 2. Избирате стока(и) и количество
 3. Избирате метод на доставка (или попълвате адрес за доставка)
 4. Натискате бутон “Поръчай“
 5. Избирате метод на плащане (ако са налични повече от един)
 6. При заплащане с карта:

- Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка, където въвеждате данните на вашата карта
- Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
- При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.