ВАЖНО: 

След направена поръчка наш консултант ще се свърже с вас по телефона!!! За уточнение на детайлите ( ден за доставка, потвърждение на количество и наличност) Поръчката на клиент, с който не сме успели да се свържем поради грешен телефон или неотговаряне на обаждане автоматично става със статус "задържана" и няма да бъде изпратена, докато не се свържем с него 

Доставка:

Детенце ЕООД работи с куриерски фирми:Спиди АД и Еконт Експрес! Ако искате вашата поръчка да бъде изпратена до офис на Еконт или Спиди - моля напишете в го в забележката, към поръчката! Ако държите да го изпратим с друга куриерска фирма - цената за доставка ще бъде изцяло за ваша сметка по съответната ценова листа на куриерската фирма.

Доставка до офис на Еконт за страната- 3.90лв.Важи за продукти с дължина до 60см. и тегло до 3.000кг.

Срок на доставка:  Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни! 

Цени за доставка!

Условия за безплатна доставка:

Зона: гр. София - При покупка на стоки, на стойност над 79.99 лв (без значение от теглото и обема на стоките)

Зона: Извън Сфия: При покупка на стоки, на стойност над 149.99 лв ( с изключение на описаните по доло случаи)

Стандартна цена за доставка:

Зона: гр. София - Доставката е 4.00 - за продукти на стойност до 79.99лв

Зона: извън София - Доставката е 4.90лв - за продукти на стойност до 149.99лв

За всички тежки и обемисти стоки, цената на доставка е преизчислена и вие ще я видите в момента на вашата поръчка!!! 

За тежки и обемисти стоки, които са с цена за доставка различна от стандартната се смятат - детски креватчета, сринове, градероби, шкафове, батути и креватче-люлка. 

Валидна поръчка:  За да направите валидна поръчка, е необходимо стойността на поръчаните артикули да бъде минимум 9.99лв. Ако решите да поръчате нещо под тази стойност, моля обадете се на телефон 0878 78 37 25 и там наш колега ще приеме поръчката ви. Цената за доставка на такава поръчка е 6лв, независимо дали в зона София или зона извън София.

Връщане и замяна на продукти. Отказване на поръчка.

Изцяло съобразен с българското законодатеслтво, онлайн магазин www.detence.bg ви дава абсолютното право да върнете продукт в срок от 14 дни, като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид - опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна.

  1. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване.
  2. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
  3. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
  4. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор , като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена. 

В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Ако има дефект или някакъв проблем в продукта - моля свържете се с нас, за да решим кое ще е най удачното решение -размяна на продукта или връщане на заплатената сума.