ВАЖНО: 

1. След направена поръчка наш консултант ще се свърже с вас по телефона!!! За уточнение на детайлите (ден за доставка, потвърждение на количество и наличност) Поръчката на клиент, с който не сме успели да се свържем поради грешен телефон или неотговаряне на обаждане автоматично става със статус "задържана" и няма да бъде изпратена, докато не се свържем с него.

2. Детенце ЕООД съветва всички свой клиенти които искат да заплатят с карта, предварително да се свържат с нас на тел: 0878 78 37 97 за потвърждение на наличността.

Доставка:

Детенце ЕООД работи с куриерски фирми:Спиди АД, Еконт Експрес и Интерлогистика! Ако искате вашата поръчка да бъде изпратена до офис на Еконт или Спиди - моля напишете в го в забележката, към поръчката ! Ако държите да го изпратим с друга куриерска фирма - цената за доставка ще бъде изцяло за ваша сметка по съответната ценова листа на куриерската фирма.

Доставка до офис на Еконт за страната- 5.90лв(с изключение на описаните по долу случаи)

Доставка до офис на Спиди за страната- 4.90лв(с изключение на описаните по долу случаи)

Срок на доставка:  Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни! 

Цени за доставка!

Условия за безплатна доставка

Зона: гр. София - При покупка на стоки, на стойност над 79.99 лв(с изключение на описаните по-долу случаи)

Зона: Извън София: При покупка на стоки, на стойност над 149.99 лв ( с изключение на описаните по-долу случаи)

Стандартна цена за доставка:

Зона: гр. София - Доставката е 4.90 - за продукти на стойност до 79.99лв, независимо дали е до офис на куриерска фирма или адрес.

За поръчки над 79.99лв безплатната доставка е валидна само до адрес на клиента, ако клиента желае да получи пратката си от офис на куриерска фирма ще му бъде начислена стандартната такса за доставка от 4.90лв.

Може да направите поръчка и да получите стоката от нашия физически обект, който се намира на адрес: гр.София, ж.к. Люлин 7, бл.785А, магазин 1. Препоръчително е преди това да се обадите за наличност на посочените телефони за контакт!

Зона: извън София - Доставка до адрес 5.90лв, за продукти на стойност до 149,99лв, независимо дали е до офис на куриерска фирма.

За всички тежки и обемисти стоки, цената на доставка е преизчислена и вие ще я видите в момента на вашата поръчка!!! 

За тежки и обемисти стоки, които са с цена за доставка различна от стандартната се смятат - детски креватчета, скринове, гардероби, шкафове, батути, креватче-люлка, пързалки, градински люлки и някой модели градински къщички.

Валидна поръчка! За да направите валидна поръчка, е необходимо стойността на поръчаните артикули да бъде минимум 9.99лв. Ако решите да поръчате нещо под тази стойност, моля обадете се на телефон 0878 78 37 25 и там наш колега ще приеме поръчката ви. Цената за доставка на такава поръчка е 6лв, независимо дали в зона София или зона извън София.

Връщане и замяна на продукти. Отказване на поръчка.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Изцяло съобразен с българското законодатеслтво, онлайн магазин www.detence.bg ви дава абсолютното право да върнете продукт в срок от 14 дни, като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид - опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна.

 1. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване.
 2. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
 3. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
 4. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.
 5. При отказ на поръчка в момента на получаването след преглед на стоката, транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки освен ако стоката не е повредена или сме изпратили грешен артикул.
 6. Детенце ЕООД съветва всички свой клиенти при получаване на пратката да се възползват от опцията преглед и ако има дефект на пратката да се свържат незабавно с нас или да попълнят протокол за рекламация, който куриера е длъжен да предостави. 

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор , като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена. 

В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Ако има дефект или някакъв проблем в продукта - моля свържете се с нас, за да решим кое ще е най удачното решение -размяна на продукта или връщане на заплатената сума.

Онлайн покупка:

 1. Регистрирате се като клиент
 2. Избирате стока(и) и количество
 3. Избирате метод на доставка (или попълвате адрес за доставка)
 4. Натискате бутон “Поръчай“
 5. Избирате метод на плащане (ако са налични повече от един)
 6. При заплащане с карта:

- Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта
- Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
- При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.