Lego Classic

И макар да предлагаме всякакви марки конструктори, да имаш конструктор лего
е класиката, за която всички сме мечтали от деца. Има си причина тази фирма да продължава да вдъхновява детското въображение. Нейните кубчета и формички – колкото прости, толкова и гениални, имат възможността да впрегнат умовете на децата, да изразят техните идеи и емоции. Един конструктор лего е просто задължителен за всяко детство. Той разкрива нови хоризонти пред мисълта и фантазията. Ако трябва да закупвате такава играчка и се чудите кой комплект би бил най-подходящ за вашия конкретен случай – обадете се на наш консултант. Той ще ви представи в подробност всеки един конструктор лего и ще ви посъветва за неговото оптимално ползване.

Най-общо казано имаме конструктор лего за деца над 3 години и за над 4 години.
Частите са съобразени спрямо способностите на децата в тази възраст и техните възможности за сглобяване и изразяване. Един конструктор лего поставя началото на бъдещата творческа мисъл на малкия инженер или пък скулптор. Неговите базисни формички са много добре премислени да ограничават, но и да стимулират. Да са като кубчета мисли, с които всяко детенце общува със света на по-лесни за възприемане малки битове информация.

Всеки един конструктор лего от нашето портфолио, както и всички останали конструктори в онлайн магазина ни, е на изключително изгодни цени. Това е част от мисията ни да предоставяме на българските родители качествени продукти за техните деца на достъпни цени. Като допълнение към интелигентната ни ценова политика предлагаме и специални промоционални оферти