Списък или грид:
Куриери
Куриер Спиди
Куриер Еконт

Активни филтри

 
Класически велосипеди

Това, което могат да дадат на детето едни детски велосипеди, трудно може да се предостави от друг тип играчки. Те тренират издръжливостта му, както и неговото чувство за равновесие. Носят тонус, настроение и незабравими мигове в паркове и градинки. Съвременните детски велосипеди са леки, удобни и учат децата на алтернативен транспорт. Във все по-задръстените и замърсени градове умението да караш велосипед носи още една възможност за придвижване – природосъобразна и тонизираща. В detence.bg можете да откриете голямо разнообразие от детски велосипеди на различни марки, както и коли за деца с акумулатор или педали.

Онлайн магазинът ни се грижи за забавлението и сигурността на детето ви.
Затова разполагаме с детски велосипеди с всякакви размери. Лесно можете да се ориентирате за тях по цоловете на гумите. При всички положения имате възможност да се свържете с наш консултант и да обсъдите кой точно размер би бил подходящ за малкото или вече пораснало ваше съкровище. Много от моделите детски велосипеди разполагат и с гаранция за производствени дефекти. Това допълнително може да ви насочи в покупката на конкретен вариант. Благодарение на нея можете спокойно да се забавлявате с вашия малчуган.

Всички предложения за детски велосипеди в online магазин detence.bg разполагат с подробно описание на екстрите и възможностите на конкретния модел. Лесно можете да прецените дали това колело е подходящо за парковете и градинките около вашия дом. Постарали сме се да подберем свежи цветове и дизайн, които носят радост за окото. Нашите детски велосипеди лесно стават любимци на децата и техен верен партньор в играта.

Цените на представените в detence.bg детски велосипеди са оптимизирани в максимална степен, като в същото време не е направен никакъв компромис с тяхното качество. Разбира се, можете да проверените и секцията ни със специални промоционални оферти за още по-изгодно закупуване на велосипед.

Детски Велосипеди на Достъпни Цени | Detence.bg

Класически велосипеди