Класически детски велосипеди

Това, което могат да дадат на детето едни детски велосипеди, трудно може да се предостави от друг тип играчки. Те тренират издръжливостта му, както и неговото чувство за равновесие. Носят тонус, настроение и незабравими мигове в паркове и градинки. Съвременните детски велосипеди са леки, удобни и учат децата на алтернативен транспорт. Във все по-задръстените и замърсени градове умението да караш велосипед носи още една възможност за придвижване – природосъобразна и тонизираща. В detence.bg можете да откриете голямо разнообразие от детски велосипеди на различни марки, както и коли за деца с акумулатор или педали.

Какви видове детски велосипеди предлагате?

Онлайн магазинът ни се грижи за забавлението и сигурността на детето ви. Затова разполагаме с детски велосипеди с всякакви размери. Лесно можете да се ориентирате за тях по цоловете на гумите. При всички положения имате възможност да се свържете с наш консултант и да обсъдите кой точно размер би бил подходящ за малкото или вече пораснало ваше съкровище. Много от моделите детски велосипеди разполагат и с гаранция за производствени дефекти. Това допълнително може да ви насочи в покупката на конкретен вариант. Благодарение на нея можете спокойно да се забавлявате с вашия малчуган.


Всички предложения за детски велосипеди в онлайн магазина ни detence.bg разполагат с подробно описание на екстрите и възможностите на конкретния модел. Лесно можете да прецените дали това колело е подходящо за парковете и градинките около вашия дом. Постарали сме се да подберем свежи цветове и дизайн, които носят радост за окото. Нашите детски велосипеди лесно стават любимци на децата и техен верен партньор в играта.

Каква е цената на детските велосипеди в detence.bg?

Цените на представените в detence.bg детски велосипеди са оптимизирани в максимална степен, като в същото време не е направен никакъв компромис с тяхното качество. Разбира се, можете да проверените и секцията ни със специални промоционални оферти за още по-изгодно закупуване на велосипед.