Куфари за деца

Неоспорим факт е, че децата обичат да имитират възрастните във всяко едно отношение! Всяка майка би потвърдила това, спомняйки си с усмивка, как дъщеря й се е разхождала с нейната дамска чанта или синът й се е опитвал да премести куфар, както прави таткото. Примерите, които можем да дадем са безброй - от "присвояване" на дрехи, обувки, телефони и стигнем до дейности като готвене, чистене и други подобни! Едно я ясно - детето истински се забавлява докато прави това. 

Купувайки му детски куфар, вие му осигирявате възможност да се чувства самостоятелно и достатъчно голямо и отговорно - да го носи, подреди, да си прибира своите неща. Те са специално проектирани, така че да се съобразят с ортопедичните особености на гърба, товарът който поемат е съобразен с физическите възможности на детето. Разгледайте нашите предложения от детски раници и куфари за деца! 

Ако имате възникнали въпроси, не се притеснявайте да ги отправите към нашите консултант продажби! Приятно пазаруване в онлайн магазин detence.bg!