Choice Layout:

Филтриране по

Куриери

Куриер Спиди
Куриер Еконт

Active filters

Куфари за деца

Неоспорим факт е, че децата обичат да имитират възрастните във всяко едно отношение! Всяка майка би потвърдила това, спомняйки си с усмивка, как дъщеря й се е разхождала с нейната дамска чанта или синът й се е опитвал да премести куфар, както прави таткото. Примерите, които можем да дадем са безброй - от "присвояване" на дрехи, обувки, телефони и стигнем до дейности като готвене, чистене и други подобни! Едно я ясно - детето истински се забавлява докато прави това. 

Купувайки му детски куфар, вие му осигирявате възможност да се чувства самостоятелно и достатъчно голямо и отговорно - да го носи, подреди, да си прибира своите неща. Те са специално проектирани, така че да се съобразят с ортопедичните особености на гърба, товарът който поемат е съобразен с физическите възможности на детето. Разгледайте нашите предложения от детски раници и куфари за деца! 

Ако имате възникнали въпроси, не се притеснявайте да ги отправите към нашите консултант продажби! Приятно пазаруване в онлайн магазин detence.bg!

куфари за деца, детски куфари цени

Куфари за деца