Помпи за кърма

В днешно време помпа за кърма не е някаква екстра или глезотия, а част от абсолютно задължителните неща, с които трябва да е оборудвано всяко семейство с новородено. Тя ви предоставя възможност да стимулирате появата на кърма, да съхранявате вече изцедена такава, както и да се подготвите за по-голяма пауза между кърменията, ако случайно вашият сладък мъник е бил по-агресивен с гърдите ви и имате нужда от заслужена почивка. В такива моменти една помпа за кърма е неотменим помощник на майката.

Както и във всички останали случаи в detence.bg няма да откриете просто един модел помпа за кърма или пък една марка. За всички наши продукти ние предлагаме голямо разнообразие от брандове и цени, за да можете вие да се оборудвате с това, което ви трябва, за сумата, която сте отделили за покупка. Независимо дали става въпрос за помпа за кърма, детска играчка или пък пъзел.

Моделите помпа за кърма са най-общо два вида – ръчни и електрически. Ръчните са много по-достъпни, прости като устройство и като действие. Както и електрическите,
те ще ви свършат чудесна работа и ще ви служат вярно дълго време. Единственият техен недостатък е, че заемат и двете ви ръце и за разлика от една електрическа помпа за кърма, не ви предоставят свобода за извършването на някакво друго действие.  Електрическият вариант на помпа за кърма има и друг плюс. Той не уморява ръцете.
А когато малкото ви отроче започне да наддава и в същото време трябва да продължава да бъде захранвано с кърма, носенето му неминуемо ще изморява вашите ръце.

Разгледайте предложенията за помпи в detence.bg, сравнете ги с шишенцата, които имате към момента, и направете избор. Винаги можете да се консултирате с наш служител коя помпа за кърма е най-подходяща за вас.

-5,00 лв.
Cangaroo - Ръчна помпа за кърма Sense
Последна наличност
Производител: Cangaroo Тегло: 0.58 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
19,00 лв.
24,00 лв.