Играчки за бутане и яздене

В detence.bg ще ви предложим най-разнообразни варианти на играчки за бутане.
Имаме колички и мотори за яздене, коли купе, както и коли с родителски контрол. Те са много подходящи за малки деца, които се уморяват по-бързо или пък за по-палави деца, които имат нужда от твърда връзка, с която те винаги да са ви под ръка и да не шават много-много.
В богатото ни портфолио количките не спират дотук – освен играчки за бутане
ние продаваме и акумулаторни коли. С тях ще покажете достатъчно класа на детската площадка и всички останали ще знаят, че вашето дете се вози в луксозен автомобил.

Ако сте за почнали избирането и чуденката коя от предлаганите от нас играчки за бутане ви е любима, бихте могли да се обадите на наш служител за консултация. Той с радост ще ви преведе през подробностите на всяка една играчка и ще ви препоръча най-подходящата за вас.
Може да откриете някоя от нашите играчки за бутане в секцията ни за промоции.  А ако искате винаги да бъдете в час с новите ни предложения, не пропускайте секцията със свежи оферти.

Показаните играчки за бутане ще ви впечатлят с качеството на изработката си и изгодните си цени. Споменахме за тези с твърда връзка. В тях детето може да си спи, а вие спокойно да си продължите разходката. Най-атрактивните играчки за бутане в портфолиото ни са моторите за яздене. С тях детето се учи  на баланс.

Онлайн магазин detence.bg иска да бъде от помощ на всички родители, които са тръгнали по дългия и нелек път на родителството. И не става въпрос само за играчки за бутане или за забавление въобще. Ние предоставяме всичко необходимо за израстването на вашето съкровище – от комплектите за изписване, през качествените играчки за бутане, до дрехите, раниците и тетрадките за училище.  

Little Tikes - Кола купе 320103
Наличен
Производител: Little tikes Срок на доставка: 1-3 работни дни
189,90 лв.
Little Tikes - Розова кола 320140
Последна наличност
Производител: Little tikes Срок на доставка: 1-3 работни дни
189,90 лв.