Гърнета и адаптори за тоалетна чиния

Мда, децата искат да приличат на родителите си, но не във всички области на живота.
Когато става въпрос за ходене на тоалетната, те могат да бъдат много упорити и трудни за приучаване за ходене на детско гърне. Родителите отвръщат с хитринки, забавни звукови ефекти, весели картинки и какво ли още не, само и само да започне детето да си казва, когато има нужда и, съответно, да ползва някое от малките велики постижения на човечеството – било то детско гърне или пък седалка за тоалетна.

Видове детски гърнета

В detence.bg разполагаме с многобройни и разноцветни варианти на детско гърне. Можете да изберете любимия цвят на вашето дете и по този начин да го навиете за идеята да го ползва. С течение на времето гърнетата еволюираха и съвсем не са скучните и еднообразни от нашето детство. Новите модели детско гърне имат дръжки, форма на пате, куче или мишле. Те издават забавни звуци и стимулират малкия човек да ги ползва.

Алтернатива на класическото детско гърне представлява седалката за тоалетна чиния. Тук разнообразието също е голямо. Седалките са меки и удобни, а някои адаптери имат и стъпълце, благодарение на което малчуганът може да се качи сам на тоалетната чиния. Самостоятелността е още едно качество, на което тези продукти учат децата.

Класическо детско гърне

Традиционното детско гърне също има какво да предложи. То достига върха на своето развитие в нашия модел с ароматизатор и вградена седалка. Препоръчително е за ползване от деца над 18 месеца. Любимото ни детско гърне е във формата на трон.
На дизайн то наподобява тоалетна чиния на възрастен. Има си капак и е изработено от безвредна пластмаса, разбира се.

Независимо кое решение изберете – детско гърне или някоя от седалките, detence.bg ви пожелава успех и бързо справяне в нелеката задача с приучаването на детето към ползването на гърненце.

Pilsan - Гърне Chick 07564
Наличен
Тегло: 1.50
Срок на доставка: 1-3 работни дни
35,00 лв.