Детски работилници и инструменти

Нима има нещо по-нормално от това детето да търси начини, по които да изкопира поведението на родител. Та дори и да се съревновава с него. Дори и таткото да не е майстор, малчуганът пак ще намери повод да вкара в употреба неговите детски инструменти. Ако му дадете тази възможност, той ще си спретне детска работилница за чудо и приказ. В detence.bg ще ви отегчим с огромно портфолио от играчки за момчета. Толкова са много, че ви съветваме да си вземете отпуска предварително, за да видите всички детски инструменти, колела, пушки, колички и тн.

С нашите предложения вашето дете наистина може да си отвори детска работилница, та дори и да свърши някаква реална работа. Имаме всякакви детски инструменти – от количката за пясък, през работния плод, та чак до винтоверта. Много от моделите са дело на фирмите, които произвеждат и истинските варианти на тези детски инструменти.

Само разгледайте портфолиото ни и на вас ще ви се прииска да започнете някой малък детски ремонт. Ако някъде по апартамента стане проблем, призовете малкия майстор. Той може да дойде със специално куфарче за детски инструменти. Предлагаме тези играчки на толкова изгодни цени, че ще можете да му закупите и работен плот, който ще бъде първата стъпка към детска работилница.

Освен детски инструменти в нашия онлайн магазин ще откриете още много забавления за деца, на цени, на които доставят огромно удоволствие на родителите. За всеки случай сме подготвили и специална секция с промоции. Бъдете спокойни.

Mochtoys - Косачка - 10631 червен
Наличен
Производител: Mochtoys Тегло: 0.61 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
19,00 лв.
-4,10 лв.
Moni toys - Резачка Power Tools T1461
Последна наличност
Тегло: 0.67
Срок на доставка: 1-3 работни дни
22,90 лв.
27,00 лв.
Mochtoys - Гребло - 10931
Последна наличност
Производител: Mochtoys Срок на доставка: 1-3 работни дни
4,00 лв.