ПЪЗЕЛИ

Да редиш пъзели е забавление, открито през 1760 г. в Англия, и до ден-днешен човечеството не му се е наситило. Има някаква магия в това разбърканите парченца постепенно да оформят образ или пък триизмерна сграда. След 10 минути или след няколко дена нареждането на един пъзел винаги носи удовлетворение. Ето защо хората от цял свят не се уморяват и отегчават да редят пъзели. Появяват се нови и нови разновидности. Триизмерни, логически пъзели – ребуси, меки пъзели за малчуганите, дървени пъзели и какви ли още не. Потопете се в океанa от предложения на detence.bg. За улеснение на феновете на пъзели  можете да навигирате в нашето портфолио по два критерия – брой на частите и тематика на изображението.

Няма нужда да казваме, че в detence.bg имаме и от най-базовия вариант на пъзели – бебешките. Те са от няколко части, които са оцветени по различен начин. За деца са и меките пъзели. Те служат за подложка по време на игри – за да бъде комфортно на вашите деца да легнат по коремче или просто на коленца. От тук нататък следват нашите пъзели за големи хора и нещата стават сериозни.

Класическите пъзели са тези с пейзажи. Ако трябва да избирате подарък и не искате да сгрешите – това е традиционния модел, който допада на почти всекиго. Ние имаме и варианти с художествени творби. И някак специално е усещането да наредиш „Сътворението на Адам“ от Микеланджело или пък Рафаел и неговата прочута „Училището на Атина“. Досег с културата предоставят и добиващите все по-голяма популярност 3D и 4D пъзели. Всякакви сгради ще израстат изпод ръцете ви и ще доставят огромно удоволствие. Хубавото е, че построеното остава и можете да го ползвате като украса на дома.

Имаме и логически пъзели, за любителите на умствените упражнения, които искат да мислят в повече от 3 измерения.

Galt - Бебешки пъзел Ферма
Наличен
Производител: Galt
Тегло: 0.500кг
Срок на доставка: 1-3 работни дни
14,90 лв.
Woody - Пъзел игра асоциации
Наличен
Производител: Woody
Тегло: 0.500кг
Срок на доставка: 1-3 работни дни
28,90 лв.
Clementoni - Пъзел Las Vegas 2000 ч 32555
Наличен
Производител:Clementoni
 
Тегло:1.400кг
 
Срок на доставка: 1-3 работни дни.
23,10 лв.