Акумулаторни коли

Благодарение на предлаганите от нас акумулаторни коли вие можете да покажете класа,
та дори и GLS класа. Забавлението на малчугана е гарантирано. Гордостта на неговите родители също. Всички на детската площадка ще знаят, че вашето дете в момента се движи с новия Мерцедес SLS или пък BMW i8. Нашите акумулаторни коли са от всички премиум марки. Имаме аудита, беемвета, мерцедеси, рейндж роувъри. На която и автомобилна марка да сте фен, вие ще можете да оборудвате и детето си нея. Преди покупка е добре да се консултирате с наш служител, коя от предлаганите от нас акумулаторни коли е подходяща за вас.

Повечето акумулаторни коли в detence.bg са предназначени за деца на възраст над 3 годинки и имат ограничение от 30 kg. Всички те притежават звукови ефекти и дори MP3 жак, в който можете да поставите флашка и да слушате музика през него. По-високият клас акумулаторни коли могат да издават реалистични звуци от палене на двигател. Те отварят вратите си за радост на децата и по комфорта си могат да се сравняват с истински автомобил.

По-скъпите акумулаторни коли имат по два електромотора, с които се задвижват, и дори скорости, с които вашият малчуган да се забавлява. Поставяме сигурността на първо място – бързите акумулаторни коли имат и предпазни колани, за да се чувства малкото съкровище спокойно. Седалките са тапицирани с еко кожа, а гумите са от истинска гума и осигуряват несравнимо удобство за детето.

Освен акумулаторни коли в detence.bg ще откриете и бъгита, които се задвижват с акумулаторна батерия. Имаме, разбира се, и колички с педали. Ако искате вашето дете да извършва някаква физическа активност, докато се движи – това е добър и полезен вариант.

Преди да си изберете кола, можете да проверите нашата секция с промоции. Бъдете винаги в час с новите предложения!