Детски супермаркети

В detence.bg имаме специално място за ролеви игри и твърдо вярваме, че те са едно от най-добрите забавления за нашите съкровища. Играчките ни от секцията детски супермаркет също стимулират детето да влезе в роля и да развива въображение в социален аспект. Да предполага какво биха казали хората, как биха реагирали. Благодарение на игри като детски супермаркет, лекарски играчки, детски кухни и др. децата учат важи уроци за обществото, възпитанието, учтивостта и добрия тон. Подбирали сме отделните играчки в тази секция с много любов и внимание и се надяваме те да ви харесат.

Детски супермаркет може да достави огромно удоволствие на вашето дете, защото има адски много интересни неща, които се случват в света на търговията. Много продукти, с които детето може да се заиграе, както и няколко роли, които то може да заеме – на касиер, на клиент, на обслужващ персонал, на търговец, който предлага стоката си. Различните варианти на детски супермаркет предполагат различни варианти на игра и забавление. С пазарските колички малчуганите могат да влязат плътно в ролята на своите родители и да обикалят по въображаеми щандове и да избират от приказни продукти. Разбира се, нищо не пречи да вземете тази играчка не в детски супермаркет, а в съвсем истински такъв и да дадете на вашето дете да се повесели.

Други варианти на детски супермаркет дори не изискват да излезете от вкъщи. Те са готови със своите щандове и продукти. Детето с удоволствие застава зад щанда и разказва за своите творения. Веселбата се удвоява, когато в играта на детски супермаркет влезе и друго дете.

Всички предложения за играчки и ролеви игри в detence.bg са достъпни през услугата поръчка по телефон. Знаем много добре, че детството на сладките съкровища може да излезе доста солено и за затова сме се заредили с промоции.

Ses - Хранителни стоки
Наличен
Производител: SES Срок на доставка: 1-3 работни дни
32,90 лв.