Детски тротинетки

Малко неща могат да се сравнят с карането на тротинетки. Те са само една малка част от портфолиото ни с предложения за игри на открито, но пък ни е адски любима. Тези сладки средства за придвижване и забавление носят духа на вечното безгрижно детство и винаги ни усмихват искрено (между другото разполагаме и с вариант, който позволява до 100 kg натоварване, мислете му). Няма нужда да казваме, че в гамата ни има над 250 модела детски тротинетки и че в detence.bg можете да откриете продукти за забавлението на вашите деца, които са в целия ценови спектър. По този начин искаме да предоставим на родителите решение, когато става въпрос за подарък за близко дете или пък за тяхното собствено.
За целта имаме и промоции.

Видове детски тротинетки

Портфолиото ни от детски тротинетки наистина започва от възможно най-достъпното стъпало, което в същото време отговаря на високи изисквания за качество. Имаме и различни свежи цветове, с които можете да изненадате вашата малка принцеса или пък смел малък принц.
Всички детски тротинетки от този ценови клас са изключително подходящи за малки деца, които биха ползвали тротинетката до няколко пъти в седмицата при ограничено натоварване.
Ако имате намерение обаче да вдигнете летвата и да поставите в краката и ръцете на вашето съкровище някоя от нашите тротинетки, които ще му отворят вратите към световната тротинетна сцена, просто продължете да четете.

Черешката на тортата в гамата на detence.bg от детски тротинетки има гъвкава палуба, която позволява и улеснява правенето дори на трикове. Лагерите на по-скъпите модели са ABEC 5, което означава повече инерция и дълги часове забава, движение и скокове.

За десерт си оставихме перлата в короната от детски тротинетки – електрическият скутер.
На пръв поглед цената му е висока, но ако го приемете като алтернативен градски транспорт, веднага ще си дадете сметка, че предложението си го бива.

Тротинетка Zycom
Наличен
Производител: Zycom
Срок на доставка: 1-3 работни дни
169,00 лв.