Образователни играчки

Екипът на detence.bg обожава категорията образователни играчки. Нашите деца също.
За целта сме подготвили умопомрачително портфолио от варианти, които са предназначени за различни възрасти и интереси. Разбира се, предоставяме и всякакви други форми на забавление, но единствено нашите образователни играчки научават децата на нови неща, стимулират не само тяхното въображение, а и желанието им за познание. В тази секция ще откриете и семейни игри, с които всички от фамилията ще си понапрегнат мозъците и ще се забавляват едновременно с това. Друго основно предимство на предлаганите от нас образователни играчки е тяхната цена. Можете да се оборудвате с няколко от тях много изгодно и в същото време да осигурите занимавка на детето ви за много часове.

Започваме с А-то и Б-то на едни образователни играчки – сметала и буквички. Първите крачки на вашето съкровище в образованието се правят на много ранна възраст – още на 3 – 4 годинки. То се учи да брои и да разпознава буквите. Първо собствената, а после на всички от семейството. За момчетата може да е любимата марка автомобили. Предлагаме най-различни варианти. За всеки случай при избора на образователни играчки можете да се обърнете към наш консултант. Той ще ви преведе през любознателния им свят и ще препоръча най-подходящата за вашето детенце играчка.

Когато поотрасне, детенцето само продължава своя път на забавление и познание. Неговите образователни играчки стават дъски и чинове. На тях то рисува, смята, пише и се забавлява. Предлагаме всякакви варианти на дъски. Чиновете пък се съединяват с удобните столчета и се превръщат в образователен кът. Десените са любимите анимационни герои – какъв по-голям стимул за учене?

Следващите образователни играчки от портфолиото на detence.bg могат да бъдат интересни дори и на родителите. С тях децата изучават човешкото тяло, развиват логиката си, правят разкопки и гледат през микроскоп или телескоп.

Hasbro - Игра Туистър 033404
Наличен
Производител: Hasbro Срок на доставка: 1-3 работни дни
47,90 лв.
Galt - Комплект пари за игра
Наличен
Производител:Galt 
Тегло: 0,300 кг
Срок на доставка: 1-3 работни дни
27,90 лв.