Списък или грид:
Куриери
Куриер Спиди
Куриер Еконт

Активни филтри

 
Образователни играчки

Екипът на detence.bg обожава категорията образователни играчки. Нашите деца също.
За целта сме подготвили умопомрачително портфолио от варианти, които са предназначени за различни възрасти и интереси. Разбира се, предоставяме и всякакви други форми на забавление, но единствено нашите образователни играчки научават децата на нови неща, стимулират не само тяхното въображение, а и желанието им за познание. В тази секция ще откриете и семейни игри, с които всички от фамилията ще си понапрегнат мозъците и ще се забавляват едновременно с това. Друго основно предимство на предлаганите от нас образователни играчки е тяхната цена. Можете да се оборудвате с няколко от тях много изгодно и в същото време да осигурите занимавка на детето ви за много часове.

Започваме с А-то и Б-то на едни образователни играчки – сметала и буквички. Първите крачки на вашето съкровище в образованието се правят на много ранна възраст – още на 3 – 4 годинки. То се учи да брои и да разпознава буквите. Първо собствената, а после на всички от семейството. За момчетата може да е любимата марка автомобили. Предлагаме най-различни варианти. За всеки случай при избора на образователни играчки можете да се обърнете към наш консултант. Той ще ви преведе през любознателния им свят и ще препоръча най-подходящата за вашето детенце играчка.

Когато поотрасне, детенцето само продължава своя път на забавление и познание. Неговите образователни играчки стават дъски и чинове. На тях то рисува, смята, пише и се забавлява. Предлагаме всякакви варианти на дъски. Чиновете пък се съединяват с удобните столчета и се превръщат в образователен кът. Десените са любимите анимационни герои – какъв по-голям стимул за учене?

Следващите образователни играчки от портфолиото на detence.bg могат да бъдат интересни дори и на родителите. С тях децата изучават човешкото тяло, развиват логиката си, правят разкопки и гледат през микроскоп или телескоп.

Образователни играчки на Ниски Цени | Detence.bg

Образователни играчки