Маси и столчета за деца

Всички знаем много добре– децата стават големи хора от малки. Ето защо те обожават да си имат своите собствени детски масички и симпатични столчета. Независимо дали ще става въпрос за една семпла табуретка или голям двусед с отделна табуретка отпред – детето е винаги много гордо, когато си има негова мебел. Когато избирате детски масички и столчета за вашия сладък малчуган, можете да се консултирате с наш служител по телефона. Той ще отговори на всякакви въпроси, свързани с детските мебели, и ще ви препоръча подходящ за вас модел.

Разнообразието от детски масички е толкова голямо, че неведнъж сме си харесвали модели за нас, докато разглеждаме предложенията с нашите деца. Тук са най-забавните и сладки десени, както и любимите анимационни герои. Няма какво да не се хареса на малчуганите. Масичките са много подходящи за игра, а защо не и хапване. Затова разполагаме с всякакви опции за табуретки, фотьойли, пейки със скрин за играчки. Имаме и модели столчета, които са с отделение за играчки. В портфолиото ни има и комплекти от детски масички и столчета.
Тогава радостта е най-голяма, защото всичко е в тон.

Предоставяме нашите детски масички и всякакви други мебели за деца на възможно най-оптимизирана цена. Детството на сладките съкровища, с които ни е дарила природата, лесно може да се превърне в изпитание за семейния бюджет, ето защо имаме и промоционални предложения, с които още повече да вземете необходимата глътка въздух.

Всички наши детски масички и сладки табуретки ще доставят голяма радост на децата и място, където те да си играят и обсъждат важни теми и новини от малкия и в същото време огромен детски свят.

Bigjigs - Маса с динозаври
Наличен
Производител: Bigjigs Срок на доставка: 1-3 работни дни
135,30 лв.
Bigjigs - Стол - Стегозавър
Наличен
Производител: Bigjigs Срок на доставка: 1-3 работни дни
83,20 лв.
Bigjigs - Стол - Т-Рекс
Наличен
Производител: Bigjigs Срок на доставка: 1-3 работни дни
83,20 лв.