Детско спално бельо

За никого не е тайна, че изборът на правилните детски спални комплекти е ключов за комфорта на сладкото малко съкровище. А вашето спокойствие е функция на това колко му е удобно и приятно нощем на бебето или пък поотрасналото отроче. В detence.bg ще откриете не само умопомрачително разнообразие от детски спални комплекти в най-различен формат –
от две до осем части. Можете да разгледате нашите аксесоари за безопасност, протектори за матрак, детски нощни лампи и да създадете перфектното кътче, в което принцът или принцесата на родителското ви сърце да се чувстват спокойни и обичани.

Няма да ви учудим, ако ви споделим, че нашите детски спални комплекти са от 100% памук или поне с високо съдържание на памук. Повечето модели са от специално обработена ранфорс материя, която спомага за запазването на формата и качествата на тъканта на предлаганите от нас детски спални комплекти дори и след многократно изпиране.
Имаме пълното портфолио от възможни модели – с една, с две калъфки за възглавници, с обиколници и тн. Като казахме обиколници, трябва да ви информираме, че ги предоставяме и отделно, не като част от детски спални комплекти. Благодарение на тях нежни и приятни цветове ще посрещат погледа на мъничето ви, когато се събужда и ще го изпращат в страната на сънищата, когато затваря морно клепки.

Освен детски спални комплекти предлагаме и балдахини за вашата бъдеща принцеса или смел принц воин. Те са изработени от тюл, омекотяват светлината над бебето и превръщат спането в истинска магия. Друго добро допълнение към едни детски спални комплекти са одеялата и пелените в нашата гама. Пелените са много полезни, независимо дали сме у дома или някъде навън. Тях подлагаме под бебето, за да му бъде комфортно.

Разгледайте всички детски спални комплекти в detence.bg и си изберете любим.