Детски кухни

Кой знае,  у дома може да си имате един малък кулинарен шеф. И защо неговата звездна кариера да не започне с една детска кухня играчка от detence.bg. Все по-големият акцент, който съвременният свят поставя върху храната, превръща тази професия във все по-желана,
и за да ползваме по-подходяща дума – все по-апетитна реализация. В нашия онлайн магазин предлагаме всичко необходимо за отглеждането на вашето дете. Всякакви играчки –
от надуваеми до образователни. Също така ние не пропускаме най-важното – мечтите на сладките съкровища. Забавление като детска кухня играчка може да е повод за най-прекрасните спомени от детството, най-красивите полети на фантазията и най-вкусните манджи, сготвени от детското въображение.

Освен детска кухня играчка в detence.bg предлагаме и всякакви други ролеви игри.
С тях децата могат да се потопят в забавния свят на търговията, на домашните майстори,
на грижовните лекари и какво ли още не. Детска кухня играчка споделя големите плюсове, които носят подобен род забавления. Те могат да повишат, както никоя друга играчка, социалната интелигентност на децата, способността им за емпатия. Казано с по-прости думи, възможността да се поставят на мястото на други и да съчувстват на радостта, болката и емоциите на другите хора. Тези игри развиват въображението, карат децата да мислят и да говорят. Детска кухня играчка подобрява езиковите им умения и по естествен път ги научават на основни правила в обществото.

Имаме най-различни модели детска кухня играчка. Те са предназначени за различна възраст и степента на детайлност отразява това. Големината на играчките също е съобразена с възрастта на детето, което ще завърти вкусна гозбица или гурме вечеря. По-високият клас детска кухня играчка може да сложи в малкия си джоб и много истински кухни. Някои модели издават реалистични кухненски звуци, други имат пълен набор от посуда. Внимание! Има голяма вероятност да се заиграете с тях!