Детски Триколки

Онлайн магазин detence.bg ще ви очарова с портфолиото си от акумулаторни коли и играчки с педали. От опит знаем, че най-добрата играчка е тази, която предоставя удобство за родителя
и най-малкото изморява детето до степен, в която то може да ви предостави няколко часа сън. Това от своя страна на родителски език означава няколко часа спокойствие и почивка. Решението се нарича детски триколки. Те могат да бъдат най-различни и затова ние сме подбрали най-интересните модели от най-различни ценови класове. Така независимо какъв бюджет сте приготвили, вие можете да се оборудвате с някоя от нашите детски триколки.

Предлаганите от нас детски триколки са чудесен начин за вашето малко съкровище да развие своята физика и координация. Те тренират неговата издръжливост и мускулатура. Те са чудесен преход към колелото на по-късен етап. Разбира се, в detence.bg разполагаме с голямо разнообразие от велосипеди за деца. Но нека се върнем на предлаганите от нас детски триколки. Имаме модели, които са за самостоятелна употреба от страна на детенцето,
както и с варианти, които притежават така наречения родителски контрол.

Вариантите на детски триколки с родителски контрол позволяват на детето да развива своята физика и в същото време да е постоянно на сигурно, хванато като с юзди. Така вие се разхождате спокойно и в същото време сте спокойни за вашето дете. Още един плюс на тези детски триколки. С тях можете да продължите с плановете си за деня, дори и вече малчуганът да спинка сладко в триколката.

По-високият клас детски триколки може да се ползва по няколко различни начина така закупеният от вас модел да ви бъде полезен в продължение на по-дълго време.
В нашето портфолио ще откриете детски триколки за близнаци, както и варианти, които могат да се ползват и като лятна детска количка.