Надуваеми играчки

Detence.bg е online shop, който ви помага по пътя на голямото приключение, наречено  отглеждане на дете. В нашия магазин ще откриете всичко необходимо за вашия малчуган.
Част от отглеждането е доставянето на забавление. Ето защо имаме и такова разнообразие от надуваеми играчки. При нас няма да откриете скучен вариант, защото сме подбрали наи-интересните предложения. Освен надуваеми играчки ще откриете всякакви играчки за забавление на открито. Помислили сме и за зимата, и за лятото. Имаме детски шейни, кънки за лед, ролери и тротинетки.

Нашите надуваеми играчки отговарят на високи критерии за качество и са на впечатляващо изгодни цени. В същото време те покриват целия спектър от превозни средства. Имаме хеликоптери, имаме автомобили, та дори и подводница! И да, разбира се, че имаме надуваеми играчки със Замръзналото кралство. Как бихме пропуснали!

Някои от предлаганите от нас надуваеми играчки могат да се ползват във воден басейн –
като например комплекта ни за волейбол. Имаме всякакви водни превозни животни като – алигатори и делфини. Имаме и модели, които са предназначени за ползване в градинка или пясъчник. Такива са баскетболният кош и надуваемата врата. Голяма част от вариантите за надуваеми играчки могат да бъдат ползвани навсякъде и в това се крие тяхната универсална способност за забавление.

Най-веселите надуваеми играчки за нас си остават батутите и къщичките за игра. Нищо не би могло да се сравни с забавата от скачането и отскачането. Децата просто ще полудеят от радост, когато разберат, че сте им взели такава играчка. Разбира се, винаги можете да се свържете с някой от консултантите ни, с когото да изкоментирате всяка една от нашите надуваеми играчки. Той ще ви даде съвет коя е най-подходяща във вашия случай.

Освен с чудесни цени за надуваеми играчки, detence.bg може да се похвали и със секции, предназначени за новите предложения и промоционалните оферти.

Intex - Надуваем Делфин 58535NP
Наличен
Производител/ Марка: Intex
Телго: 2.00кг
Срок на доствка: 1-3 работни дни!
24,90 лв.