Детски креватчета

ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА ПРОДЪЛЖАВА И ПРЕЗ НОЩТА С НАШИТЕ ДЕТСКИ КРЕВАТЧЕТА

Detence.bg е онлайн магазин, който ще ви потопи в приказна вселена от предложения за детски креватчета, играчки, дрешки и обувчици. При нас ще откриете всичко, необходимо по време на отглеждането на вашето съкровище. От неговите първи стъпчици до неговите първи отлични оценки в училище. Всичко започва от първите дни на вашето отроче вкъщи, след напускането на родилния дом. Трябва внимателно да подберете креватче, което да пасне идеално на вашите представи, интериор и нужди. Ето защо при нас ще откриете десетки модели детски креватчета, които са подходящи както за бебенца, така и за по-големи деца.

Сред разнообразните варианти за детски креватчета ще откриете такива с балдахин, колелца, с възможност за полюшване, с шкафчета и модулни. Всяко едно от тях предлага високо качество на изключително изгодна цена, за да сте спокойни, че правите правилно и разумно решение.
Да започнем с най-приказните варианти за детски креватчета. Тези с балдахин.  В тези модели малкият принц или принцеса  ще бъдат на удобно, високо място. Има и детски креватчета с опция за полюшване. Тя е много полезна при честите разбуждания на повечето бебенца през нощта. Възможността за местене с колелца също е удобна опция. Ако вие сте уморени, можете просто да предоставите на партньора задачата с успокояването на съкровището, като го преместите от неговата страна на леглото.

Практичните детски креватчета са тези с шкафчета. Две или повече. В тях можете да поставите дрешките на мъничето и те да са винаги под ръка при преобличане. Разбира се, те могат да помещават и най-различните играчки, с които постепенно ще се оборудва вашето дете. Тези детски креватчета са верен партньор на практичните семейства, които не разполагат с много пространство или не искат да превръщат целия дом в територия на малкото съкровище.