Ученически раници

В detence.bg има достатъчно ученически раници, с които да се обзаведе цяло училище от ученици и да не се повтаря нито една. Че дори и повече. Раницата е нещо изключително важно и нейният избор може да се окаже адски труден. Затова сме се заредили с толкова много варианти. Когато избираме ученически раници, трябва да си дадем сметка, че това е нещо, което вашето дете ще носи всеки ден. То трябва да е качествено като изработка, трябва да е стилно като дизайн и освен това трябва да носи удобство на малчугана. За всеки случай можете да се свържете с наш консултант, който да ви предостави подробна информация за всяка една от раниците и да ви помогне в избора на най-подходящата.

Портфолиото ни от ученически раници включва класически модели на Replay –
с едно отделение и преден джоб. Те са снабдени с меки презрамки и омекотен гръб. Материята, както на повечето ученически раници които предлагаме,
е водонепропусклива.

Стилното разнообразие на нашите ученически раници е впечатляващо.
По-добре си пригответе един следобед с вашия малчуган, за да разгледате обстойно портфолиото ни. А то наистина си заслужава. Тук са всевъзможните анимационни герои, които малките обожават. Имаме ученически раници от всички популярни марки, специализирани в изработката на този ключов ученически аксесоар. Някои от модели представляват комплекти от раница и несесери, други пък предлагат иновативно решение за различните дни - раница, която е съставена от две части. Нали ви казахме, че разглеждането ще е интересно.

Ние в detence.bg много добре осъзнаваме, че отглеждането на отличен ученик
е сериозна задача. Тя изисква сериозна инвестиция от време, нерви и финансови средства. Ето защо можете да спестите време и нерви и да направите поръчка по телефон на някоя от нашите ученически раници, както и да разгледате промоционалните ни предложения.

Чанта за спорт Street Unicorn
Последна наличност
Производител: Други марки Срок на доставка: 1-3 работни дни
10,90 лв.