Скринове и гардероби

С нас можете да си спретнете мечтаната детска стая, която в същото време е функционална и красива. Нашите предложения за детски скрин са изключително функционални. Имаме модели дори с удобна вана за къпане и повивалник. Вариантите за детски гардероби ще ви впечатлят с изработката и функционалността си. Както винаги палитрата на detence.bg по отношение на опциите за детски скрин е изключително богата както по отношение на цветове, така и по отношение на цени. В подкрепа на търсачите на изгодни усещания имаме дори секция с промоции, която не е за изпускане.

Освен детски гардероби при нас ще откриете всичко необходимо за една функционално издържана стая, която да е приветлива като интериор и да ви върши работа в побирането на дрехите. Ако пък малката звезда я очаква турне, пътуване или голяма ваканция на село, имаме модели детски скрин, който се сглобява и разглобява изключително лесно.

Видове детски гардероби и скринове

Най-голямото разнообразие е от масивната мебел. Вариантите за детски скрин са най-различни и разноцветни. Предлагаме и такива, които имат напречни ограничители
в горната част. Те могат да бъдат много удобни. Освен това много от моделите детски скрин могат да се сглобяват в различна конфигурация. Така вие можете да си направите модел, съобразен с вашите нужди и дрешките на детето.

Върхът на сладоледа в detence.bg са моделите на детски скрин с вана за къпане на вашето сладко съкровище и удобен повивалник. Няма нужда да ви казваме, че тези екстри са просто чудесни и се ползват постоянно. Те си заслужават по-сериозната инвестиция за закупуването им. Имаме и класическите детски гардероби. В тях можете да поместите всичко и са полезни за по-дълго време. Следете и секцията ни с любопитни и атрактивни нови предложения.