Дървени къщи, кукли и аксесоари

А всъщност една къща за кукли може да бъде център на забавление не само на едно,
а на няколко деца. Тя представлява истински мост между поколенията. С нея можем да видим себе си в своите малчугански години и да се включим играта за още усмивки и смешни ситуации. В същото време къща за кукли е само един вид детска играчка.
А ние имаме от всички видове по много модели на изгодни цени. Портфолиото на онлайн магазин detence.bg е впечатляващо.

Освен предложения за къща за кукли ние предоставяме и отделно оборудване, мебелировка и кукли за нея. По този начин вашето дете ще изпълни с живот къщата и ще се потопи в свят, изпълнен с детска фантазия и игри. Разгледайте само различните мебелировки, ако вече си имате къща за кукли и ще останете впечатлени.
Някои от нещата ги нямаме дори в истинското вкъщи.

При всякакви въпроси, възникнали при избора на къща за кукли, можете да се обърнете към нашите консултанти. Те с радост ще отговорят на вашите въпроси, свързани с това за каква възраст е подходящата тази играчка, както и за това какви са нейните предимства спрямо другите видове играчки. Едно от основните качества на всяка една къща за кукли е, че тя позволява на детето да се забавлява само в едно ограничено пространство. От опит знаем, че това е голям плюс за родителите.

Къща за кукли е играчка, която развива социалните умения на детето. С нея то се поставя в различни социални роли и развива способности като емпатия. Впоследствие това умение му е изключително полезно в градината и училището.

Сайтът detence.bg е създаден в помощ на българските родители в тяхното приключение по отгледане на дете. За да бъдем максимално от помощ, имаме секция с промоции на сайта.

Bigjigs - Дървена везна
Наличен
Производител: Bigjigs Срок на доставка: 1-3 работни дни
33,80 лв.