Бебешки кошари

Съвременните бебешки кошари сигурно са най-великото изобретение за родители след пелените за еднократно ползване. Не се шегуваме, а споделяме от опит.
Една кошарка от detence.bg развързва ръцете да спретнете поредната доза от кърмата или пък адаптираното мляко, да отидете до тоалетната или просто да отворите вратата на дома и в същото време да се чувствате спокойни, че вашето малко съкровище е на сигурно място. Това важи за всички бебешки кошари, независимо дали са предназначени за игра или за спане и игра. Поемете въздух и се потопете в нашето портфолио.
Ще ви впечатлим с разнообразието, което предлагаме.

Нашите бебешки кошари могат да бъдат снабдени с колелца, допълнителни отделения за всякакви вещи, както и страничен отвор. Всички тези екстри носят несравним комфорт по време на ползването на кошарката.  Максимална функционалност имат вариантите на бебешки кошари, които имат второ ниво. То може да се ползва за повиване на бебенца и е истински подарък за вашия кръст. В началните месеци бебетата наддават доста, с всеки изминал ден, и тяхното поставяне в дълбоката кошара бързо може да стане изморително. Затова второто ниво служи за преобличане, повиване и спестява дискомфорт.

Върхът на сладоледа представляват люлеещите се бебешки кошари. Имат си и мрежест елемент, през който можете да наблюдавате бебето, както и люлеещ механизъм, с който можете да го приспите или пък доприспите, когато малкото същество има нужда само от лек тласък, за да се потопи в света на сънищата.
Тези бебешки кошари, както и повечето от останалите ни предложения, могат да се транспортират лесно благодарение на транспортна чанта.

В detence.bg предоставяме бебешки кошари, както и всичко останало, нужно за отглеждането на вашето съкровище. Стараем се да го предлагаме на възможно най-изгодна цена. За всеки случай проверете и секцията ни с промоции.

Moni - Детска кошара Solo сив
Наличен
Производител: Moni Тегло: 8.30 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
95,00 лв.
Cangaroo - Кошара Skyglow 2 сив
Наличен
Производител: Cangaroo Тегло: 8.20 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
125,00 лв.
Cangaroo - Кошара Skyglow 2 мента
Наличен
Производител: Cangaroo Тегло: 8.20 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
125,00 лв.