Играчки за момичета

Малките принцеси трябва да бъдат обгрижвани както подобава. В detence.bg сме им приготвили рядкосрещано многообразие от играчки за момичета. Постарали сме да са интересни, модерни, сладки и в розово – като самите малки дами, за които са предназначени. Разбира се, че имаме кукли и всичко свързано с тях.
Разбира се, че разполагаме с играчки за момичета – популярни детски герои от любимите анимационни филми. При нас ще откриете Маша и Мечока, както и прекрасните понита. Какво ли ще правят малките принцеси, ако не да се грижат за красотата си – имаме прекрасни бижута и корони, както и мини кътчета за красота.

Но нека започнем по реда на номерата. В нашата секция за кукли ще откриете не само различни модели на най-старото средство за детско забавлание на света. Ще откриете също така играчки за момичета, свързани с куклите и техния въображаем свят и живот. Дрехи, къщи и мебели, дори колички за бебета кукли. Имаме куклата Стефи Лав, както и любимите на всички поколения принцеси на Дисни. Предложенията за играчки за момичета в тази секция не свършват дотук. Класическите кукли са на линия. Суперпопулярните бебета с функция също. С тях вашето дете си играе и се учи на грижовност.

Още играчки за момичета, с които сладките същества се потапят в свои приказен свят и се впускат в неповторими приключения, са тези с анимационни герои. И по-специално Маша и Мечока. Неизброми са възможностите за забавление, които предлагат нашите играчки за момичета с тези героичета. Къщи, градини, тебешири, триколки и облекла.  Внимавайте да не се заиграете и вие, скъпи родители. От опит знаем, че забавлението с Маша и Мечока е заразително.

Още един вид играчки за момичета в detence.bg са музкалните кутии и латерни.
Те са нежен и нестандартен подарък, който можете да поденесете на някоя малка принцеса.

Moni Toys - Кукла 36cм 8551
Наличен
Производител: Moni toys Тегло: 1.09 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
42,00 лв.
Andreu Toys - Дървен часовник
Наличен
Производител: Andreu Toys
Тегло: 0.500кг
Срок на доставка: 1-3 работни дни
4,50 лв.
Moni Toys - Кукла 36см 8555
Наличен
Производител: Moni toys Тегло: 1.09 кгСрок на доставка: 1-3 работни дни
46,00 лв.