Хранене от бутилка

Нашият онлайн магазин разполага с впечатляващо портфолио за бебешки шишета на всички водещи марки в сферата. Комплекти или единични бройки, за новородени или за дечица, които вече пият и сокчета и постепенно започват прехода към нормален хранителен режим. Имаме от всичко. Всяка една водеща марка влага уникални системи в своите бебешки шишета. Тези системи имат за цел да уподобят сукането от гърда или пък и да тушират евентуална поява на колики вследствие на въздух, който вашето детенце може да поеме при засмукването на адаптирано мляко или кърма от шишенцето.

Динамичният делник на родителя, обгрижващ на 100% малкото съкровище, ни е научил, че има един много полезен уред, който е силно препоръчителен при ползване на бебешки шишета. Това е стерилизаторът. В detence.bg ще откриете множество предложения за стерилизатори, които вършат своята работа самостоятелно или пък с помощта на микровълнова печка. При всички положения е добре първо да направите своя избор за бебешки шишета и след това да прецените кой би бил най-удобният вариант за тяхното стерилизиране.

Всички модели бебешки шишета, които предоставяме, са изработени от хигиенични материали, които не се изменят с течение на тяхната употреба или го правят в минимална степен, която по никакъв начин не нарушава тяхната чистота.
Популярните марки бебешки шишета предлагат различни по обем модели.
По-малките са удобни през първите дни на бял свят на вашето прекрасно мъниче.
С течение на времето и увеличаването на дозата по-удобни стават по-големите варианти, а когато детенцето започне своето захранване с пюренца и сокчета, тогава „на мода“ идват моделите с весели детски апликации.

Разгледайте подробните описания на нашите бебешки шишета. Те ще ви запознаят с особеностите, които ви интересуват. Разчитайте на detence.bg в голямото приключение, в което са се впуснали всички нови родители. Затова проверявайте редовно секцията ни за нови продукти.