Комплекти за изписване

Понякога човек се сеща в последния момент, понякога се подготвя отрано.
При всички положения нашите комплекти за изписване ще бъдат при вас в срок от 1 до 3 работни дни. Така ще бъдете подготвени за съкровеното събитие, което не се повтаря. Изписването е изключително мил момент, в който мъничето ви среща света, роднините и вашите приятели. Ето защо всичко трябва да е на специално ниво. Изберете сред разнообразие от комплекти за изписване. Всички те отговарят на високи изисквания за качество на кройката и изработката, както и на хигиеничност.

Нещо, което важи за всички бебешки дрешки и комплекти за изписване – те трябва да бъдат изпрани предварително с перилен препарат, който е хипоалергенен.
В най-добрия случай е дерматологично тестван и одобрен от педиатрична организация. След това всички дрешки, а и комплекти за изписване, разбира се, трябва да се изгладят за големия ден както отвътре, така и отвън. Независимо дали става въпрос за шапчици, големи одеялца или бодита. Всичко трябва да бъде минато с максимална пара, за да бъде дезинфектирано, преди да се докосне до нежната бебешка кожа.

Разполагаме с голямо разнообразие от комплекти за изписване. Някои от тях са поместени в луксозна опаковка, което улеснява ползването им за подарък. Но тогава трябва да познавате много добре вкуса на младите родители. Затова има и възможност като подарък да поднесете и одеяло. То може да бъде ползвано впоследствие за най-различни случаи. Спинкане, транспортиране и др. 

Богатото ни портфолио включва дори и комплекти за изписване на недоносени бебенца.