Детски колички

Покупката на детска количка е голяма крачка в живота на семейството. Тя е нещо като покупка за автомобил – много неща трябва да се съобразят и различни фактори влияят при покупката. Ето защо онлайн магазин detence.bg предлага огромно разнообразие от детски колички. Вариантите разполагат с най-различни функции и екстри. Освен това тяхната цена е в широк спектър и във всеки един семеен бюджет може да се намери място за някоя от количките. Различните модели детски колички, които предоставяме, включват такива за близнаци, както и варианти, предназначени за летния сезон.

Най-популярните детски колички са комбинираните. Те позволяват да транспортирате вашето сладко съкровище от първия му ден до няколкогодишна възраст. Ето защо и тяхната стартова цена по-висока спрямо летните модели детски колички. По-високият клас сред количките от този тип позволява отделяне на коша и самостоятелното му ползване. За удобството ви ние в detence.bg предлагаме и кошове за новородено.
Те са специално изработени за целта и представляват максимално удобна мобилна среда за малкото човече в неговите първи социални контакти и пътешествия.

Нашето разнообразие от детски колички включва и летни варианти. Те са относително по-евтини за закупуване и са много подходящи, когато вашето бебе се е родило през пролетта. Така активният сезон за разходки ще съвпадне с летния сезон. Другият специализиран вид детски колички, които предлагаме, е предназначен за близнаци. Двойната радост на родителите е свързана и с двойна отговорност. Количките от този тип са съобразени с обслужването на две сладурчета и е незаменим помощник, когато ви е споходило двойното щастие.

Всички детски колички в detence.bg са на изключително изгодни цени и отговарят на високи критерии за качество. В същото време вие можете да се възползвате от допълнителни промоционални предложения. Ако се интересувате от новите ни оферти, вижте ги тук.