Дървени играчки

За никого не е тайна, че класическите дървени играчки са истинско съкровище, пълно с позитиви за децата. Те носят неподправеното забавление на играчките от други материали, но в същото време развиват фината моторика и обогатяват чувствителността на детето, защото дървото само по себе си е интересен материал. Още едно предимството на качествените дървени играчки спрямо другите е,
че този естествен материал носи белезите на всяка игра и се променя по уникален начин. Това прави всяка една играчка различна. Разбира се, можете да разгледате нашата огромна селекция от всякакви игри и забавления за деца на всякакви годинки.

Когато говорим за дървени играчки, трябва да имаме предвид, че голяма част от тях развиват въображението на вашия мъник или пък неговата логическа мисъл.
Дървените сортери са такъв пример. С тях детето се учи да разпознава форми и цветове и да установява причинно-следствени връзки. Друг образователен вариант за дървени играчки за ранна възраст са низанките. Но това, което държи първото място за дървени играчки, са конструкторите. С тях вашето дете строи светове, разгръща фантазията си и се забавлява самò с часове. Нещото, което отличава конструкторите от всички останали видове играчки, е че те не омръзват. Защото чрез тях детето изразява себе си и се преоткрива всеки път с нови идеи и хрумвания какво точно да направи с тези кубчета и формички.

Плюсовете на предлаганите от detence.bg дървени играчки не свършват тук.
Те развиват социалната интелигентност и способност за емпатия. Перфектни за целта са дървените играчки – къщи с кукли или пък кухни. Благодарение на тях малчуганът се поставя в различни социални роли, изиграва ги и по този начин развива социалните си способности.

Онлайн магазин detence.bg предоставя своите дървени играчки на изключително изгодни цени, като в същото време има и специални промоции.

Woody - Коли и влакчета
Наличен
Производител: Woody
Тегло: 0.500кг
Срок на доставка: 1-3 работни дни
39,90 лв.
Woody - Пъзел с форми
Наличен
Производител: Woody
Тегло: 0.500кг
Срок на доставка: 1-3 работни дни
36,90 лв.
Bontempi - Дайре 191283
Наличен
Срок на доставка: 1-3 работни дни
14,90 лв.
Дървен пъзел, лисица
Последна наличност
Производител: Други марки Срок на доставка: 1-3 работни дни
12,90 лв.