• Нов

Reer - Комплект за грижа за нокти Reer 81050

Реф. номер: NEW023407
(кажете този номер, ако поръчвате по телефон)
Поръчайте по телефон:
Производител: Reer
Срок на доставка: 1-3 работни дни
13,99 лв.
Наличен Количество

Купете с 1 клик

Моля, въведете валидно име

Моля, въведете валиден телефон

Моля, приемете общите условия.

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката.

Честито! Вашата поръчка беше успешно изпратена.

За задълбочена и контролирана грижа за ноктите

Родителите отделят специално внимание в грижата за тяхното новородено бебе. Със специалния помощник можете да се грижите за ноктите на вашето бебе, без да се притеснявате, че ще го нараните. С комплекта за грижа за ноктите BabyCare можете лесно да постигнете нежен маникюр и педикюр. Той е индивидуално съобразен със специалните нужди на най-малките – състои се от ножичка и нокторезачка.

 

Изрежете нокти - прецизно и безопасно благодарение на заоблените къси остриета

Със своите заоблени върхове, ножичката гарантира безопасно и лесно рязане на ноктите, дори и на най-малките. Високата устойчивост на рязане и особено късите остриета гарантират контролирано рязане и прецизно скъсяване на ноктите на бебето.

 

Добър захват при рязане благодарение на формата и усещането

В допълнение към отличната лекота на рязане, ножиците за нокти са и много удобни за употреба. Ергономично оформените дръжки с изключително големи отвори за захващане ви осигуряват оптимален и сигурен захват във всяка позиция на рязане. Ножиците са подходящи, както за лява, така и за дясна ръка.

Безопасно и хигиенично съхранение, благодарение на защитната капачка

Ножичката има здрава защитна капачка за безопасно транспортиране. Това не само намалява риска от нараняване в движение, но също така я предпазва от повреда и замърсяване.

 

Лесно скъсяване на ноктите на ръцете и краката благодарение на удобни за деца ножици за нокти

Машинката за нокти скъсява дори по-здравите нокти на краката без много усилия. Гумираният тласък на гърба гарантира безопасно боравене. Заоблените режещи ръбове са оптимално адаптирани към формата на бебешките нокти. Вдлъбнатото положение на машинките за подстригване осигурява безопасно разстояние от кожичките и също така позволява безгрижно подстригване на ноктите на бебето.

 

Нежно оформяне на ноктите благодарение на интегрираната пила за нокти

Независимо дали след изрязване или само за скъсяване - прикрепената към нокторезачката пила премахва острите ръбове и нежно оформя ноктите. Повърхността за шлифоване с фини зърна осигурява гладък ръб на ноктите и запечатва все още много меките и деликатни бебешки нокти, което предотвратява раздробяването.                                

 

Съдържание:

1x ножичка за нокти

1x нокторезачка с пиличка

Материал: неръждаема стомана/пластмаса

Без вредни вещества, без фталати, PVC и BPA

Цвят: бял/сив

NEW023407