• Нов

Pulse Раница Anatomic Deep Sea Fighter, синя

Реф. номер: 1095110727
(кажете този номер, ако поръчвате по телефон)
Поръчайте по телефон:
Производител: Pulse
Тегло: 0.92 кг
Срок на доставка: 1-3 работни дни
95,99 лв.
Наличен Количество

Купете с 1 клик

Моля, въведете валидно име

Моля, въведете валиден телефон

Моля, приемете общите условия.

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката.

Честито! Вашата поръчка беше успешно изпратена.

Кредитен модул Париба лични финанси

9 x 11.63 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от БНП Париба Лични Финанси.

9 x 11.63 лв.

Вашето дете се нуждае от анатомична, удобна и изключително здрава раница? Решението е раница PULSE ANATOMIC DEEP SEA FIGHTER!

Раницата PULSE ANATOMIC DEEP SEA FIGHTER е с анатомична конструкция, подсилена в зоните, които по принцип са подложени на по-голямо натоварване. Покрита е със защитен слой против намокряне и има отразяващ светлината материал отпред и от двете страни. Раницата е с включен дъждобран. Цветът трудно избледнява и не се драска, което класифицира PULSE ANATOMIC DEEP SEA FIGHTER като раница с най-високо качество!

Характеристики, които затвърждават нейната издръжливост: Дишащата материя ви осигурява въздушен поток между нея и гърба, което намалява изпотяването. Презрамките с форма на „извит банан“ осигуряват повече комфорт и по-добро разпределение на тежестта. Раницата разполага с 1 основно отделение; 2 предни джоба и 2 странични. Предните джобове, предназначени за носене на аксесоари могат да заместят употребата на портфейл или органайзер за съхранение на пари, лични вещи и други. Страничните джобове с двойна мрежа са гъвкави и издръжливи, в тях могат да се поберат различни по размер бутилки. Моделът разполага с предни горни и долни каишки, за по-голяма стабилност. Раницата притежава метални ципове, чието счупване е почти невъзможно. Висококачествените гъвкави японски катарами NIFCO и SBS циповете осигуряват дълготрайна ежедневна употреба (тествани са при над 10 000 отваряния и затваряния на раниците). Раницата притежава дъно с гумена защита, което поддържа формата на чантата и предотвратява лесното пробиване при евентуално поставяне на тефтери с твърди корици, химикалки или други остри предмети. Обемът на раницата е 22 l. Дизайнът е проектиран с вкус, за да удовлетвори нуждите на потребителите и да се съобрази с тенденциите на пазара по отношение на конструкция, аксесоари и цветова гама.

Качеството на раницата се гарантира посредством 25-месечна гаранция. Раницата PULSE ANATOMIC DEEP SEA FIGHTER е произведена от контролирани материали, които не съдържат PVC и отговарят на стандартите за качество. Всички производствени материали са водоустойчиви, имат полиуретановото покритие, както и не са уязвими на атмосферни влияния. Раницата е по-гъвкава и по-здрава от всяка стандартна раница!
1095110727