Pulse Раница Cots Gray Hive, черно-зелена

Реф. номер: 1095110755
(кажете този номер, ако поръчвате по телефон)
Поръчайте по телефон:
Производител: Pulse
Тегло: 0.47 кг
Срок на доставка: 1-3 работни дни
62,39 лв.
Наличен Количество

Купете с 1 клик

Моля, въведете валидно име

Моля, въведете валиден телефон

Моля, приемете общите условия.

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката.

Честито! Вашата поръчка беше успешно изпратена.

Кредитен модул Париба лични финанси

9 x 7.56 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от БНП Париба Лични Финанси.

9 x 7.56 лв.

Вашето дете се нуждае от удобна и изключително здрава раница? Решението е раница PULSE COTS GRAY HIVE!

Раницата PULSE COTS GRAY HIVE е подсилена в зоните, които по принцип са подложени на по-голямо натоварване. Покрита е със слой, който предпазва от намокряне. Цветът трудно избледнява и не се драска, което класифицира PULSE COTS GRAY HIVE като раница с най-високо качество!

Характеристики, които затвърждават нейната издръжливост: Дишащата материя ви осигурява въздушен поток между нея и вашия гръб, което намалява изпотяването. Презрамките с форма на „извит банан“ ще ви осигурят повече комфорт и по-добро разпределение на тежестта, така че дори ако раницата ви е тежка, усещането при носене ще бъде по-приятно. Раницата притежава и опция за регулиране според индивидуалните нужди на всеки. Раницата разполага с 2 основни отделения и 2 странични джоба. Страничните джобове с двойна мрежа са гъвкави и издръжливи, в тях могат да се поберат различни по размер бутилки. Раницата притежава метални ципове, чието счупване е почти невъзможно. Раницата притежава тройно дъно (три слоя материал с пяна между тях), което поддържа формата на чантата и предотвратява лесното пробиване при евентуално поставяне на тефтери с твърди корици, химикалки или други остри предмети. Дизайнът е проектиран с вкус, за да удовлетвори нуждите на потребителите и да се съобрази с тенденциите на пазара по отношение на конструкция, аксесоари и цветова гама. Обемът на раницата е 22 l.

Качеството на раницата се гарантира посредством 25-месечна гаранция. Раницата PULSE COTS GRAY HIVE е произведена от контролирани материали, които не съдържат PVC и отговарят на стандартите за качество. Всички производствени материали са водоустойчиви, имат полиуретановото покритие, както и не са уязвими на атмосферни влияния. Раницата е по-гъвкава и по-здрава от всяка стандартна раница!
1095110755