Pulse Раница Solo Collage, сиво-розова

Реф. номер: 1095110573
(кажете този номер, ако поръчвате по телефон)
Поръчайте по телефон:
Производител: Pulse
Тегло: 0.39 кг
Срок на доставка: 1-3 работни дни
45,59 лв.
Наличен Количество

Купете с 1 клик

Моля, въведете валидно име

Моля, въведете валиден телефон

Моля, приемете общите условия.

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката.

Честито! Вашата поръчка беше успешно изпратена.

Вашето дете се нуждае от удобна и изключително здрава раница? Решението е раница PULSE SOLO COLLAGE!

Раницата PULSE SOLO COLLAGE е подсилена в зоните, които по принцип са подложени на по-голямо натоварване. Цветът трудно избледнява и не се драска, което класифицира PULSE SOLO COLLAGE като раница с най-високо качество!

Характеристики, които затвърждават нейната издръжливост: Дишащата материя ви осигурява въздушен поток между нея и вашия гръб, което намалява изпотяването. Презрамките с форма на „извит банан“ ще ви осигурят повече комфорт и по-добро разпределение на тежестта, така че дори ако раницата ви е тежка, усещането при носене ще бъде по-приятно. Раницата притежава и опция за регулиране според индивидуалните нужди на всеки. Раницата разполага с 1 основно отделение; 1 преден джоб. Предният джоб, предназначен за носене на аксесоари може да замести употребата на портфейл или органайзер за съхранение на пари, лични вещи и други; Обемът на раницата е 20 l. Отделенията за очила и за смартфон са направени от плътна пяна, която ще предпази очилата и смарт устройство ви дори при падане. Страничните джобове с двойна мрежа са гъвкави и издръжливи, в тях могат да се поберат различни по размер бутилки. Раницата притежава метални ципове, чието счупване е почти невъзможно; Висококачествените гъвкави японски катарами NIFCO и SBS циповете осигуряват дълготрайна ежедневна употреба (тествани са при над 10 000 отваряния и затваряния на раниците). Раницата притежава тройно дъно (три слоя материал с пяна между тях), което поддържа формата на чантата и предотвратява лесното пробиване при евентуално поставяне на тефтери с твърди корици, химикалки или други остри предмети. Дизайнът е проектиран с вкус, за да удовлетвори нуждите на потребителите и да се съобрази с тенденциите на пазара по отношение на конструкция, аксесоари и цветова гама.

Качеството на раницата се гарантира посредством 25-месечна гаранция. Раницата PULSE SOLO COLLAGE е произведена от контролирани материали, които не съдържат PVC и отговарят на стандартите за качество. Всички производствени материали са водоустойчиви, имат полиуретановото покритие, както и не са уязвими на атмосферни влияния. Раницата е по-гъвкава и по-здрава от всяка стандартна раница!
1095110573