Cybex 2012 Столче за кола Pallas - Pure Black

Cybex 2012 Столче за кола Pallas - Pure Black

Реф. номер: 512108005
(кажете този номер, ако поръчвате по телефон)

Производител: Cybex

Тегло: 10кг

Срок на доставка: 1-3 работни дни

459,00 лв.
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

Купете с 1 клик

Моля, въведете валидно име

Моля, въведете валиден телефон

Моля, приемете общите условия.

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката.

Честито! Вашата поръчка беше успешно изпратена.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 45.14 лв. на месец

Столчето Cybex Pallas е подходящо от 9 месеца до приблизително 12 години (9- 36кг) То е с възглавница за сигурност в група I е наградено с оценка "много добро" от немския Autobild.de. По-късно столчето се променя на носител на награди в категорията група II/III. Това столче е получило отличието "най-добро в групата си" от Stiftung Warentest както и наи-високи оценки от най-популярните тестове проведени от европейски организации на потребителите

Всъшност, това са 2 столчета в едно! В група І Pallas 2 предлага нова възглавница за безопасност и тъй като е столче 2 в 1 осигурява дълга употреба – почти 11 години. След като се махне възглавницата за сигурност и основата при възраст на детето около 4 годинки (18кг.), столчето се превръща в столче Cybex Solution X (група II/III) спечелило много награди.

Може да промените позициите на възглавницата напред и назад, за да осигури максимален комфорт на движение на детето, както и максимална сигурност, особено при челни удари сравнено с конвенционалните столчета с петточкови колани. Силата на удара се разпределя върху възглавницата за безопасност и поема част от силата на удара посредством материалите, от които е изработена. Коланът не наранява детето, като същевременно раменете и врата на детето са защитени.

Столчето разполага и с позиция шезлонг. За да е столчето в тази позиция, просто с една ръка трябва да го изтеглите напред

L.S.P система за странична защита

С усъвършенстваната L.S.P. система на Solution X2-fix силата на страничния удар се абсорбират систематично от защитната възглавница, страниците и протекторите за главата. Едновременно с това, кинетичната енергия предизвикана от удара се абсорбира в ранен стадий и главата се задържа в зоната на безопасност.

Още характеристики:

три позиции на наклон на облегалката на главичката

- защита при страничен удар

- регулируема височина на облегалката

- 11 различни позиции на гърба

- дишаща материя, перяща се при температура 30C

- изключително лека конструкция

Размери:

дължина- 46см, ширина- 55см, височина- 73- 90см

512108005