Cybex 2014 Столче за кола Solution X - Grey Rabbit

Реф. номер: 514114011
(кажете този номер, ако поръчвате по телефон)

Производител: Cybex

Тегло: 6кг

Срок на доставка: 1-3 работни дни

279,00 лв.
Количество
Последна наличност

Купете с 1 клик

Моля, въведете валидно име

Моля, въведете валиден телефон

Моля, приемете общите условия.

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката.

Честито! Вашата поръчка беше успешно изпратена.

на 12 вноски по 27.44 лв.

Столче номер 1 в групата си

Уникалната концепция за сигурност на столчето за кола Solution X, което защитава оптимално детето от всякакъв тип удар е наградено с награда „най-добро в групата си” при тестове проведени през 6/2008 от водещата немска организация на потребителите Stiftung Warentest. Столчето получи високи отличия и от други водещи европейски потребителски организации като ADAC и Autobild.de

Облегалката за глава има 3 позиции и премества точката на балансиране на детската глава малко по- назад пазейки я в зоната на сигурност на седалката, при случайте когато детето е заспало. Чувствителната детската глава е оптимално защитена при страничен удар. В резултат на това столчето става по-удобно, когато детето е заспало и сигурността значително се увеличава до 80%.

Благодарение на революционната система L.S.P. инерцията на тялото при страничен удар е значително намалена. Благодарение на новата конфигурация, се провокира серия от движения,  при които протекторите за главата и раменете на столчето абсорбират инерцията на тялото в ранен етап на удара и затварят чувствителната глава на детето в зоната на сигурност на седалката.

Още характеристики:

Наклона на облегалката на колата може да се променя в три позиции, както и регулиране на височината на облегалката. Облегалката на гърба се регулира в 7 позиции. Столчето има защита при страничен удар.

Разполагате и с чекмедже за аксесоари.

Материята, която е използвана при изработката е дищаща и може да се пере на 30 градуса.

Размери: 47,6 х 48 х 65-82см

514114011
2 Артикула