Iso - Висяща градинска люлка - Стол-хамак

Реф. номер: KRU10147MS
(кажете този номер, ако поръчвате по телефон)
Поръчайте по телефон:

Производител: Iso

Тегло: 3,000 кг

Срок на доставка: 1-3 работни дни

60,90 лв.
Наличен Количество

Купете с 1 клик

Моля, въведете валидно име

Моля, въведете валиден телефон

Моля, приемете общите условия.

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката.

Честито! Вашата поръчка беше успешно изпратена.

Iso - Висяща градинска люлка - Стол-хамак

Представяме Ви чудесен аксесоар, който ще осигури пълноценна почивка и ще направи времето, прекарано във вашата градина, тераса или балкон, истинско удоволствие.

Тази висящата градинска люлка е специален тип фотьойл, който работи на принципа на хамак. Разполага с удобна, мека седалка и мека облегалка, които са изработени от естествен памук с деликатна смес от синтетични влакна. Това го прави не само приятен на допир, но и дълготраен. Естественият материал осигурява и добра вентилация, което поддържа хамака комфортен дори в горещите дни.

Здраво метално закрепващо колело е свързано към здравите въжета, които са разпределени равномерно по ширината на хамака чрез дървена напречна греда. Този дизайн улеснява окачването, а хамака е добре балансиран и стабилен. 

Висящият стол се почиства изключително лесно. Мръсотията може да се отстрани с влажно парче материал, а ако петната са по-силни, всичко може да се изпере на ръка. Възможността за плавно навиване на висящата седалка улеснява опаковането ѝ, което позволява да пренесете люлката безпроблемно от едно на друго място. 

Подходяща възраст: 5+

Размер на продукта: 130 x 100 см 

Материал: Дърво, текстил

Iso
KRU10147MS